E2r

Hoe te vertellen als een aannemer wordt overladen voor materialen

Of u krijgt een nieuw huis gebouwd of een oud huis gerenoveerd, vaak u een beroep doen op een aannemer om het grootste deel van het harde werk doen als je hun vorderingen kijken. Maar het is heel belangrijk dat u, als klant, moet in de gaten hoe ze zaken doen met u te houden.

Hoe te vertellen als een aannemer wordt overladen voor materialen. Huiswerk.
Hoe te vertellen als een aannemer wordt overladen voor materialen. Huiswerk.

De volgende gids zal u helpen te bepalen of uw aannemer is overladen, vooral in bouwmaterialen.

 • Huiswerk. Voordat u begint aan een groot project, vooral op uw eerste huis renovatie, de beste manier om te doen is om te controleren elke aannemer in uw plaats, vooral hun track record, reputatie en geloofwaardigheid, expertise en ervaring. Probeer om te informeren met het Better Business Bureau, indien mogelijk. Vraag iemand die een aannemer heeft ingehuurd in het verleden, en zij zullen een of twee aannemers die ze voelen zijn geloofwaardig en betrouwbaar aanraden, en die een nauwkeurige schatting van de kosten kan zorgen; zulke goede aannemers hebben minder kans op overbelasting, en minder kans op gebruik van minderwaardige materialen, leveranciers twijfelachtig en nauwelijks-competent arbeid.
 • Terwijl aan de gang. Tuurlijk, kan de aannemer zijn een geweldige aanraden van een vriend, met hun ingestuurde geraamde kosten, en na ondertekening van een gezamenlijke en gedetailleerde contract, huur je ze aan het werk op uw huis, maar wat gebeurt er als ze eenmaal aan de slag gaan?

  Zoals je bent hun klant, is het noodzakelijk dat u moet handelen als de algemene toezichthouder op de werkplek, zoals je altijd een oogje houden op alle bouwactiviteiten (en gebruik van een camera en een dagboek om de voortgang van uw project dag na dag te volgen) , van de manier waarop een timmerman nagels de plint op zijn plaats, hoe de tegels op de badkamervloer worden geplaatst, of hoe goed de dakbedekking shingles zijn geïnstalleerd, als ze de neiging om overbelasting op het gebied van materialen en arbeid, en je ziet dat ze verspillen leveringen door slordig werk, moet je ze laten vallen en kies een andere aannemer, ongeacht hoeveel de aannemer maakt rechtvaardigingen, zolang je geen zichtbare wandaden hebben.

  Terwijl aan de gang.
  Terwijl aan de gang.

  Afgezien van de arbeids-en materiaalkosten, de vraag kopieën van kwitanties die zij hebben verkregen in de aankoop en het verwerven van de materialen, en ze vergelijken met de stuklijst daadwerkelijk gebruikt in de bouw. Dit is om te bepalen of de aannemer is facturering u voor dure materialen, maar wordt met behulp van substandard degenen op zijn plaats.

  Als je beter in de gaten kan houden op de werkplek, kunt u proberen om een fysieke telling van materialen in gebruik en ze te vergelijken met het materiaal lijst, die moet overeenstemmen; enige discrepantie van de werkelijke behoeften is een zeker teken dat een deel van het materiaal bulk wordt aan het oog onttrokken.

 • Eind. Tot slot, als u op het punt om ze te betalen, eerst de aannemer vragen over een uitsplitsing van hun arbeids-en materiaalkosten in detail, een opsomming van welke materialen ze hebben gekocht, hoeveel ze besteden aan, en hoeveel ze zouden worden opgeladen u.

Factor in de kosten van de aannemer materialen hanteren, dat is, hoeveel procent ze rekenen voor het selecteren, bestellen en leveren van materialen aan de bouwplaats.