E2r

Hoe te woven blinds te installeren

Deze dagen, is het steeds echt trendy om huis of appartement vensters kleden met Geweven Blinds. Dit geldt vooral als de huiseigenaar woont op het strand of de oever van het meer. Er is gewoon een attractie om Geweven Blinds en strand of lakefront woningen. Geweven jaloezieën geven het gevoel van het leven vrij van stress of een werkomgeving. Met dit gezegd zijnde, als de huiseigenaar wil geld besparen met het hebben van Woven Blinds toegevoegd aan hun ramen, zou de beste weddenschap voor de huiseigenaar de Woven Blinds zelf te installeren. Ze zijn vrij eenvoudig te installeren met de instructies hier.

  1. Anker schroeven, plastic of lood, en de holle wand ankers, zijn niet inbegrepen in de geweven blinds dozen. Dit is iets wat de huiseigenaar zal moeten vragen om met de aankoop van de Geweven Blinds.
  2. Wanneer u de geweven blinds, twee montage beugels, schroeven en hulp-consoles te kopen zijn binnen het strafschopgebied. Deze verschillen van de schroeven in stap hierboven.
  3. Om de geweven blinds te installeren, zal iedereen een potlood, een schaar en een boor nodig, 7/64 "boor. Als u niet beschikt over een 7/64" boor, kunt u in plaats daarvan gebruik maken van een hamer of afwerking nagel. Samen met deze hardware items, krijgt u een schroevendraaier met een middelgroot blad, een niveau en een 1/16 "boor nodig.
  4. Er zijn drie manieren om de geweven blinds te installeren. Of de Geweven Blinds zijn Roman of Roll-Up Blinds, kunnen ze worden geïnstalleerd als een binnen opknoping (plafondmontage) blind, een buiten opknoping (wandmontage) blind of een buiten ophanging (plafondmontage) blind.
  5. Een inside opknoping geweven blind betekent dat de bovenkant van de blinds worden geïnstalleerd in het plafond raam. Elk venster heeft vier zijden en Woven jaloezieën geïnstalleerd wordt met beugels op de bovenste plafond van het venster. Dit moet gemakkelijk te afbeelding in de huiseigenaar de geest. Als u de Woven jaloezieën geïnstalleerd op de buitenzijde van de, met de steunen, zal de top van de Woven jaloezieën ingeschroefd recht boven het venster. De geweven Blind zou dan geven het effect van het hebben van een koof op de top. Tenslotte kan de geweven jaloezieën worden geïnstalleerd als een externe opknoping blind waar de blinds wordt overlapt raamkozijn. De blinds zouden worden geïnstalleerd met montagebeugels aan het plafond met schroeven en de schroeven zou dan schuiven door bovenrail slots. Zodra dit is afgerond, zal het hoofd rails dan worden bevestigd aan vleugelmoeren.
Hoe te woven blinds te installeren. Anker schroeven, plastic of lood, en de holle wand ankers, zijn niet inbegrepen in de geweven blinds dozen.
Hoe te woven blinds te installeren. Anker schroeven, plastic of lood, en de holle wand ankers, zijn niet inbegrepen in de geweven blinds dozen.

Geweven Blinds Installeren zonder professionele hulp kan lonend zijn voor elke huiseigenaar. Het kost gewoon tijd en geduld. Zodra de Geweven Blinds zijn geïnstalleerd, elke keer als je de blinds opent, zal je zei: "Ik deed dit allemaal op mijn eigen."