E2r

Textuur en afwerkingen: Hoe stucwerk toe te passen

Volg deze handleiding om stucwerk toepassing voor uw volgende huis-project

Dus je wilt leren hoe je stucwerk? Ik zal mijn best doen om u de snelste en goedkoopste manier om dit te doen. U moet wat geduld en een paar tools die u kunt ophalen op elk huis verbetering winkel.

Voor nu, laten we praten over het toepassen van exterieur stucwerk. Hier is hoe toe te passen stucwerk:  

  1. Bereid het oppervlak dat u wilt stucwerk. Je zal een borstel (u kunt dit krijgen in de tuin of schilderij centrum van een huis verbetering winkel), een half-volle vijf liter emmer water, en een hamer nodig hebben.
  2. Met behulp van een hamer, verwijdert u alle losse cement van het oppervlak te stuccoed. Bestrijk het gebied schoon met de droge borstel.
  3. In de winkel waar je hebt je borstel, zult u ook voorgemengde metselspecie en sommige toevoegingsmiddelen (ook wel textuur 1-11). Nodig Bij het kopen van stucwerk gevelbeplating , vraagt een medewerker in de tuin voor assistentie. Bekijk de verschillende soorten stucwerk afwerking omdat het materiaal in het mengsel zal het stucwerk textuur en afwerking bepalen. Voeg volgens de aanbevelingen van de fabrikant.
  4. In de kruiwagen, meng de mortel met water tot het de consistentie van pindakaas. Voeg de additief als je mix.
  5. Nu de mortel gemengd is en klaar is voor gebruik, moet u wat water borstel op het oppervlak totdat het vochtig is.
  6. Met de achterkant van uw metselaar troffel, schep het aantal van uw mortel en van toepassing op het gebied dat moet worden bepleisterd. Breng in een opwaartse beweging tot je troffel is schoon van mortel. Nogmaals, kunt u de aankoop van de metselaar troffel (en een havik, als u dat wilt) bij uw lokale huis verbetering winkel.
  7. Blijven toepassen mortel om het gebied tijdens het controleren om te zien of uw mortel heeft ingesteld op gestucte gebied. Je kunt je afvragen hoe om te vertellen als je mortel is klaar voor de volgende stap. Hier is hoe: je moet het aan met uw blote vinger en kijk of je kunt nog steeds gemakkelijk een Dinger opdruk. Als je niet kunt maken een gemakkelijke vingerafdruk, dan ben je klaar om te beginnen sponzen de muur.
  8. Neem een spons (die u vindt in de tegel gedeelte van uw huis verbetering winkel) en krijgen het leuk en nat in je emmer. Nu in een cirkelvormige beweging (vergelijkbaar met waxen van een auto) spons het gebied dat is ingesteld. U zult zien dat het zand begint te stijgen naar de oppervlakte als je spons. Ga verder tot de gewenste look wordt bereikt. Als u niet wilt dat een zand blik als afwerking, kunt u laat de mortel zetten op het oppervlak zoals ze zijn. Dat is aan jou.
Textuur en afwerkingen: hoe stucwerk toe te passen. Bereid het oppervlak dat u wilt stucwerk.
Textuur en afwerkingen: hoe stucwerk toe te passen. Bereid het oppervlak dat u wilt stucwerk.

Het stucwerk aanvraagprocedure is compleet! Laat de mortel opgezet voor een dag of twee en je hebt een mooi oppervlak dat dient op te houden voor een tijdje te hebben.

Opmerking: Als je doet een verticaal oppervlak, wilt u misschien draaibank van toepassing zijn op het oppervlak met beton nagels. Dit is een moeilijker optie die kan een professional.