E2r

Het installeren van elektrische stralende vloer hitte: home verwarmingssysteem

Warm uw vloeren door te leren hoe om elektrische stralingswarmte installeren onder uw vloer

Elektrische vloerverwarming kan draaien ijzingwekkende tegel of steen in een warme en gezellige ervaring. Denk aan wat een verschil het zou maken om uit te stappen van uw douche op een koude winterochtend op een warme, vloerverwarming. Over het algemeen wordt hydraulisch of op basis van water stralingswarmte, die wordt gebruikt voor het verwarmen van het hele huis, terwijl voor discrete gebieden, zoals een badkamer - elektrische stralende vloer warmte is het beste als onderdeel van uw huis verwarmingssysteem.

Terwijl elektrische vloerverwarming was ooit het werkterrein van high-end huizen alleen, hebben recente wijzigingen die het installatieproces gemakkelijker en toegankelijker voor de gemiddelde huiseigenaar. Verwarmingselementen ingebed in mesh matten die algemeen 1/8 tot 1/4 inch dik, zodat ze in de meeste huizen zonder dat achteraf vloerhoogte. Er zijn veel verschillende merken van systemen beschikbaar dus zorg ervoor dat de fabrikant gegevens te controleren en het type dat het meest compatibel is met uw vloer materialen te kiezen. Ook kopen een systeem met ingebouwde beveiliging tegen aardsluiting en een high-limit temperatuursensor. Hoewel u zult willen een elektricien te gebruiken op de staart einde van het proces, kunt u het minimaliseren van zijn tijd-en geld-door het doen van de rest van de installatie zelf.

Het installeren van elektrische stralende vloer hitte: home verwarmingssysteem. Elektrische vloerverwarming kan worden geïnstalleerd op beton of cement geprefabriceerde platen en multiplex.
Het installeren van elektrische stralende vloer hitte: home verwarmingssysteem. Elektrische vloerverwarming kan worden geïnstalleerd op beton of cement geprefabriceerde platen en multiplex.

Niet alleen worden geïntimideerd, omdat je gaat werken met elektrische draad. Het verwarmingselement zal ingebed in een rol gaas. U bestelt het op maat en snijd de ondersteunende gaas (zonder dat de verwarming draad!) Om te kunnen manoeuvreren en het past gemakkelijk. Zolang je niet snijden, pletten, of op andere wijze schade aan de elektrische draad, zul je wel goed. Geen splicing, geen elektrische aansluitingen, geen dure elektricien!

Hier is hoe te installeren elektrische vloerverwarming op uw eigen:

  1. Elektrische vloerverwarming kan worden geïnstalleerd op beton of cement geprefabriceerde platen en multiplex. Inspecteer uw ondervloer. Zorg ervoor dat er niets scherp in of op het dat de verwarming draad kunnen beschadigen. Als u wilt vaststellen installatie onder het gaas, nu is het tijd om dit te doen.
  2. Soms is de mesh wordt geleverd met de elektrische draad reeds op zijn plaats en soms moet je deze in positie vastklikt. Nadat de elektrische draad is ingestoken in de mat mesh lag beneden het gaas. Snijd de mesh to-fit gewoon zeker dat het de mesh die knip je en niet de elektrische kabel. Zorg ervoor dat u te houden in de buurt van dezelfde afstand tussen de verwarmingselementen in gebieden die je moet op maat passen. Nooit te zetten de verwarmingselementen dicht bij elkaar, omdat dit kan leiden tot oververhitting. U kunt het gaas nog veiliger te maken door een van beide lijmen, tapen of nieten-nogmaals, nieten het gaas en niet de elektrische draad.
  3. Laat verwarmingselement niet gezet onder armaturen, zoals het toilet of de gootsteen.
  4. Installeer uw vloersensor. In het ideale geval je het wilt op een plek met niets boven het dat de warmte zou kunnen vangen. De sensor vertelt het systeem welke temperatuur de vloer-als het op een plek waar de warmte wordt gevangen, de sensor niet nauwkeurig zal zijn. De sensor draad moet niet over een verwarmingselement. Lokale elektrische code in uw omgeving kan verlangen dat de lage spanning sensordraad worden geplaatst in een aparte leiding is dan de hoge spanning verwarmingselement draden achter de muur.
  5. Net als wanneer je het ophangen van uw kerstverlichting, als er een pauze waar dan ook in de lijn voor elektrische verwarmingssystemen, de rest van de verlichting zal werken, het niet hetzelfde geldt voor uw elektrische vloerverwarming. Investeer in een continuïteit tester, zodat u kunt testen als je gaat, en vind een pauze voordat je moeten alle het gaas naar beneden voor uw elektrische stralingswarmte. Gewoon testen op continuïteit na het leggen van elk stuk, zodat u precies weet waar de breuk is.
  6. Boor een gat, zodat u kunt de draden gebracht door middel van de vloerplaat (net boven de ondergrond) en vissen ze door de muur naar de aansluitkast.
  7. Zorg ervoor dat u met de bedrading voor uw hoge temperatuur alarm ook is aangesloten voor uw elektrische verwarming. Zorg er ook voor dat de koude draden niet het verwarmingselement steken op hun weg naar de voeding.
  8. Nu is het tijd om een elektricien die bekend is met uw lokale codes bellen. In sommige gebieden is het nodig dat de twee draden van de verhittingswals en de ene draad van de vloer sensor in afzonderlijke leidingen. Deze draden komen naar de kit voor, dat is waar de thermostaat wordt ingesteld. De elektricien kan controleer uw werk en bedraden van het kit voor.
  9. Als je eenmaal de orde krijgen van de elektricien, kunt u een dun laagje thinset toe te passen op de top van de mesh en elektrisch verwarmingselement. Wees voorzichtig niet te kloppen of het verwarmingselement als jij bang dat dit kan schade vloerverwarmingssystemen.
  10. Thinset kan tot twee weken om volledig ingesteld afhankelijk van de vochtigheid en andere factoren. De thinset moet volledig worden ingesteld voordat u de elektrische vloer verwarming aan! Zodra de thinset is ingesteld, zet je vloermateriaal op de top van het en je bent klaar.
Warm uw vloeren door te leren hoe om elektrische stralingswarmte installeren onder uw vloer. Soms is de mesh wordt geleverd met de elektrische draad reeds op zijn plaats en soms moet je deze in positie vastklikt.
Warm uw vloeren door te leren hoe om elektrische stralingswarmte installeren onder uw vloer. Soms is de mesh wordt geleverd met de elektrische draad reeds op zijn plaats en soms moet je deze in positie vastklikt.

Wanneer u voor het eerst inschakelen van de elektrische vloerverwarming, maak je geen zorgen - het kan een uur duren om echt warm en dat is normaal bij alle vloerverwarming systemen. Uw beste inzet is om te zetten tot ergens 80-90 graden en daarna voor een tijdje te verlaten. Anders is het als kijken naar water aan de kook. Kom later terug naar een aangenaam warm vloer, trek je sokken, en geniet.