E2r

Hoe een dakrand trog schoon

Vraagt u zich af wat de oorzaak van het water naar rechts lekken door uw dak

Vraagt u zich af wat de oorzaak van het water naar rechts lekken via uw dak? Er kan een hele hoop redenen achter deze. Echter, als een storm of de herfst seizoen net voorbij, kunt u uw vinger wijzen naar de dakrand trog. En ja hoor, hebben bladeren en ander afval verzameld in deze drainage, waardoor het onmogelijk voor water door te laten.

Voordat deze situatie ooit gebeurt er met uw huis, maar beter leren hoe u uw dakranden trog schoon te maken. Uw hele gezin zal u dankbaar zijn om dat te doen. Hier is hoe je kunt eenvoudig en effectief reinigen van de dakrand trog:

  • Bereid de benodigde schoonmaakmiddelen. Een lang en dun hout zal zijn best doen om u te helpen bij het reinigingsproces. Een prullenbak is ook nodig om het vuil en vuil te verzamelen. Voor meer effectieve reiniging, moet u wellicht een tuin troffel en een waternevel. Houd echter in gedachten dat er geen type stroom slang te gebruiken voor het reinigen als het is te riskant voor u en het huis.
  • Reik naar de dakrand trog. De beste apparatuur die u kunt gebruiken om greep van de dakrand bak te krijgen is een uitbreiding ladder. Aangezien dit soort ladder is stevig, het kan je veilig de juiste plek toegang te helpen, terwijl op het proces van het schoonmaken. Bij het beklimmen van de ladder op, zorg ervoor dat u brengen in al het hout en de prullenmand. Echter, als je een metgezel thuis, geve u deze materialen wanneer u zijn veilig door de dakrand trog.
  • Rake het puin weg. Met behulp van de lange stok, harken bladeren en ander vuil in een richting. Dit is noodzakelijk voor een gemakkelijke oppakken later op het proces. Dat er afval kan moeilijk zijn om rake af van de dakrand. Vandaar, beter afkrabben met een tuin troffel.
  • Kies het vuil en puin van de dakrand trog. Verzamel de bladeren en ander vuil dat je hebt raked van te maken. Plaats alle vuil je recht in de prullenmand.
  • Controleer de afvoer plaatsen. Eenmaal gedaan met het puin collectie, zorg aan de afwatering plekken te controleren. Als er een verzameling van puin daar, pak ze allemaal op en zet ze in de prullenbak. Om te testen of de afvoer vrij is van ophoping van afval al, spuiten wat water in de spot. Als het water loopt perfect, je bent goed om te gaan.
  • Verkrijg de ladder af en verplaatsen. Na het eerste deel van de dakrand bak is perfect gereinigd, krijgt de ladder af en verplaats deze naar rechts onder het andere deel van de dakrand.
  • Herhaal de benodigde processen. Herhaal alles wat je hebt gedaan voor het eerste deel. Begin met het harken uit het puin, ze aan te raken, en het opruimen van de drainage vlekken. Zodra u alle onderdelen van de dakrand voltooid, is uw reinigingswerkzaamheden gesloten en.

Van tijd tot tijd, onderzoeken uw dakranden trog

Hoe een dakrand trog schoon. Bereid de benodigde schoonmaakmiddelen.
Hoe een dakrand trog schoon. Bereid de benodigde schoonmaakmiddelen.

Van tijd tot tijd, onderzoeken uw dakranden trog. Zo niet, dan kan het te laat is voor u om de behoefte te herkennen. Daarom, wanneer de wind begint te blazen wat bladeren en takken, controleer dan de dakrand bak bij de hand. Zelfs als er maar een paar ophopingen van vuil en puin, is het aangewezen om nu al schoon te maken.