E2r

Hoe je de beste dakbedekking kiezen

Een zeer belangrijke vraag bij het dak van uw huis is

Een zeer belangrijke vraag bij het dak van uw huis is, "wat dakbedekking moet ik gebruiken?" Bij het kiezen van een dakbedekking, het beste is afhankelijk van wat uw specifieke omstandigheden. Er zijn verschillende criteria die moeten worden beschouwd, zoals; helling van uw dak, het hele jaar door de plaatselijke weersomstandigheden, de sterkte van uw spanten, totale duurzaamheid van het materiaal, en natuurlijk prijs. Ik kan zowel verf niet aanraden aan dakbedekking of hout schudden gordelroos. Noch zijn duurzaam en het hout schudden zijn brand gevoelig, maakt niet uit hoe je ze te behandelen. Zorg ervoor dat u al deze aanpakken bij het kiezen van een materiaal.

Hoe je de beste dakbedekking kiezen. De helling van uw dak speelt een zeer belangrijke rol.
Hoe je de beste dakbedekking kiezen. De helling van uw dak speelt een zeer belangrijke rol.
  1. De helling van uw dak speelt een zeer belangrijke rol. Sommige materialen werken prima op steile daken, maar lekken tragisch op een vlakke ondergrond. Sommige soorten doen het goed op platte daken, maar slijten te snel op steile daken. Een veel voorkomende materiaal voor zeer steile daken is plaatwerk. Het maakt alle soorten van neerslag te gemakkelijk glijden. Helaas, het lekt als een zeef op een vlak oppervlak daken. Voor een principe plat dak, op minder dan een voet van druppel per tien meter van de run, teer met een oppervlakte vacht als grind is lang geleefd en gemakkelijk gepatcht. Echter, op een steile dak, teer schuift en degradeert in slechts een hete dag. Twee goede keuzes voor middelgrote hellingsdaken zijn asfaltshingles en keramische gordelroos. Beiden werpen water en zitten strak. De verschillen in de andere overwegingen.
  2. Platte daken zijn een slecht idee in zware regen of sneeuw condities. Zo teer daken zijn niet de beste keuze zijn. Ze werken alleen echt in gebieden die zijn meestal droog. Plaatwerk daken werken goed in de meeste omgevingen zover waterscheiding gaat, maar kan bloeden hitte en kou als niet zorgvuldig geïsoleerd. Asfalt en keramische beide werken in de meeste omgevingen, vanwege hun duurzaamheid en ondergronden. Beide zijn ook goed in zichzelf isoleren tot op zekere hoogte, maar zeker om goed te isoleren in ieder geval.
  3. Rafter kracht speelt een grote rol in de materiaalkeuze. Als je zwak spanten, zal teer en keramische werken niet. Ze zijn zware materialen, wat bijdraagt aan hun over alle duurzaamheid, maar kan leiden tot buigen van uw dak. Asfalt en plaatwerk zijn lichter, wat betekent dat je ze kunt gebruiken op de meeste spanten, maar ze missen de extreem lange levensduur van keramische.
  4. Totale duurzaamheid is de lange termijn doelstelling van een dak. Teer kan snel en goedkoop worden opgelapt, zodat totale vervanging is zeldzaam. Plaatwerk duurt zolang er niets lekke banden, dus zolang er geen bomen vallen en je hoeft niet op het niet onnodig lopen, het moet een lange tijd duren.
  5. Asfaltshingles kan blijven gedurende ten minste tien jaar, en als je de top van de lijn te gaan, zelfs twintig of dertig. Keramische de langste levensduur. Tenzij gebroken, ze nooit echt slecht gaan. Ze zijn bijna altijd dik genoeg om op te lopen zorgvuldig gemaakt en kan de druk gewassen om vuil, mos of ander afval te verwijderen. Een keramische dak moet minstens dertig jaar duren en misschien zelfs langer.
  6. Dus de laatste overweging is de prijs. Teer daken zijn een redelijk geprijsde optie, maar past slechts een kleine niche. Plaatwerk daken zijn meestal een stuk goedkoper, maar hebben behoefte aan een gespecialiseerde dak te werken. Asfalt shingles zijn matig geprijsd, lang geleefd en gemakkelijk te repareren. Ceramic is vrij duur, maar het is ook een dak zullen overleven meeste bewoners van een huis.