E2r

Hoe je elektrische vloer warmte installeren

Elektrische vloerverwarming (EFH) wordt steeds geleidelijk populairder in huizen over de hele wereld, vooral in provincies waar het klimaat is koud. Niet alleen is het gunstig voor de gezondheid, EFH is ook een goede manier om kosten en energie in vergelijking met traditionele verwarmingsmethoden slaan. Normaal gesproken wordt het gebruikt in badkamers, maar tegenwoordig is EFH uitgegroeid tot een populaire keuze voor veranda's en extensies of waar de muur waarin de ruimte beperkt is. Het heeft ook esthetische voordelen, want je kunt weg te doen met de muur gemonteerde radiators verpest het uiterlijk van de kamer.

In het geval u geïnteresseerd bent in een instellen in uw huis, hier zijn de stappen voor u om te proberen.

Hoe je elektrische vloer warmte installeren. Plaats de verwarming draad.
Hoe je elektrische vloer warmte installeren. Plaats de verwarming draad.
  • Sommige inspectie. Onderzoek uw ondervloer. EFH kan op triplex, cement of beton steunplaat worden geïnstalleerd. Ervoor te zorgen dat er niets scherp is op het dat misschien wel de verwarming draad kan beschadigen.
  • Plaats de verwarming draad. Zodra u de elektrische draad in het gaas mat, duw het gaas naar beneden. Te passen, knip het gaas. Zorg ervoor dat u voorkomen dat het snijden van de elektrische kabel. Het is belangrijk dat je niet zet de verwarmingselementen dicht bij elkaar om oververhitting te voorkomen. Ook wordt aanbevolen dat u het net veiliger door taping, lijmen, nieten of het te maken. Worden herinnerd dat de invoering verwarmingselement onder meubels, zoals het toilet of de gootsteen wordt sterk afgeraden.
  • Stel uw vloersensor. Het is ideaal dat je de vloersensor in een ruimte met niets erboven, die de warmte zou kunnen vangen. Als het wordt geplaatst in een plek waar warmte wordt gevangen, zal de sensor niet nauwkeurig te zijn in het vertellen van het systeem welke temperatuur de vloer is. Zorgen dat sensordraad zal niet tegenkomen verwarmingselement.
  • Investeren in een tester voor continuïteit. Met doorgangstester zodat het gemakkelijker is om een breuk te vinden voordat de maas vastgesteld. Test gewoon voor continuïteit na het plaatsen van elk stuk, zodat u weet waar de breuk is.
  • Zet de verwarming draden Boor een gat door de vloerplaat -. Boven de ondervloer - waar je de draden kan zetten. Vissen ze op en sluit ze aan op de aansluitkast. De bedrading voor het alarm op hoge temperatuur moeten ook worden aangesloten op uw elektrische verwarming. Zorg ervoor dat de draden aangesloten op de stroomvoorziening geen verwarmingselement niet zal oversteken op hun weg naar de.
  • Bel een elektricien. Met de hulp van een elektricien die bekend is met uw lokale codes, kan je werk dubbel worden gecontroleerd en sluit de draden aan de kit voor.
  • Toepassing thinset. Na het ophalen van de goedkeuring van de elektricien, boven op het gaas en het elektrisch verwarmingselement, een dunne bedekking van thinset. Zorg ervoor dat u niet het verwarmingselement kloppen terwijl je dit doet schade aan uw vloerverwarming te voorkomen. Dit kan twee weken duren voor het helemaal te stellen. Dit zal afhangen van de vochtigheid en andere overwegingen. Als het eenmaal is ingesteld, leg de vloer materiaal naar beneden en op de top van het.

Wees niet ongerust als wanneer u de elektrische vloerverwarming aanzet voor de eerste keer en er is geen onmiddellijke verandering in de temperatuur, want het duurt meestal een uur voor de kamer om echt warm te krijgen. Dit is normaal bij alle vloerverwarmingssystemen. Het is aan te raden als je hem aanzet tot 80-90 graden en laat de ruimte voor een tijdje. Kom later terug en voel de toasty warmte van de vloer!