E2r

Hoe je harde draad rookmelders

Rookmelders zijn uitgevonden om de huurders te waarschuwen wanneer er rook omdat er een mogelijkheid van een brand. Vele levens zijn gered vanwege dit. Maar als de rookmelder niet werkt, dan levens op het spel. Een reden om een rookmelder te gebrekkig zijn, is dat de batterij niet is vervangen. Een rookmelder nodig vervangen van de batterij na elke paar maanden. Maar soms eigenaars van huizen en gebouwen vergeet zulke dingen of sommige gewoon niet de zorg over de veiligheid van hun mensen. Dit is wat maakt bedrading rookmelders voorkeur van huiseigenaren. Bovendien, wanneer men rookt alarm detector, alle rookmelders zal ook aan de bel. Op deze manier zal het hele huis worden gewaarschuwd. Ook bedrade rookmelders hebben batterij back-up. Aanvankelijk, ze rijden op elektriciteit, maar als de stroom uitvalt, de rookmelders automatisch draaien op de accu. Met dit, kunt u er zeker van zijn dat de rookmelders niet zal nalaten om alarm in tijden van nood, met of zonder elektriciteit.

Hoe je harde draad rookmelders. Neem niet van de positie van de rookmelders.
Hoe je harde draad rookmelders. Neem niet van de positie van de rookmelders.

Hier zijn de stappen over hoe je harde draad rookmelders:

  1. Neem niet van de positie van de rookmelders. De rookmelders moeten worden geplaatst in elk niveau van het huis of gebouw, juist buiten elke deur, volgens de National Electric Code. Als u het opzetten in de muren, zijn rookmelders gewoonlijk geïnstalleerd met een voet onder het plafond. Met de hulp van stud finder, vind de studs aan de rookmelder voorkomen belanden op een stud. Plaats de cut-in-box tegen de muur of het plafond als je wilt, en markeer de buitenkant van de doos met een potlood. Als u van plan bent om het te plaatsen in het plafond vind de plafondbalken en snijd grenzend aan hen als deze kunt u een goede box ondersteuning te bieden. Wanneer de markering is gedaan, start snijden gaten in de muur met een gipsplaten zag.
  2. Sluit de draden van de zekeringkast of elektrische paneel om rookmelders. Uit het panel, te verlengen een 12-2 NMB met gemalen draad naar het eerste vak. Dan wordt uit het eerste vak, te verlengen een 12-3 NMB draad met aarddraad aan het tweede vak. In het geval dat er meer dozen, breiden een 12-3 NMB met aardingskabel voor alle vakken. Wanneer u klaar bent, zorg ervoor dat u slechts twee draden in elk vak.
  3. Bind samen de 2 zwarte draden van het eerste vak, waaronder de zwarte draad van de aansluiting van de rookmelder. Sluit alle witte draden. Sluit de kale koperen grond draden aan elkaar en maak een pigtail-verbinding om het te hechten, tot het vak. Sluit de rode draad tot de rookmelder is onderling verbonden draad. Gebruik draad moer in het maken van verbindingen. Kabelmoer moet kunnen onbedekte draden wikkelen.
  4. Zet de rookmelder montagebeugel op de opening van de doos. De draad aansluiting moet door de beugel gat in het midden. Lijn de schroefgaten en schroef de beugel stevig vast.
  5. Steek de stekker (de ene u klaar bedrading) in de achterkant van de rookmelder. Plaats de detector op de beugel.
  6. Nu maken de verbindingen in het elektrische paneel. Zodra het circuit is, zal je de "gereed"-teken ziet op de melder brandt. Druk de testknop. Na het testen en alles is prima, kunt u pop in de back-up batterij en u bent klaar om te gaan.

Back-up batterijen van bedrade rookmelders moet eenmaal per jaar worden veranderd, terwijl de rookmelders zelf moet worden vervangen om de tien jaar ook al zijn deze niet defect zijn.