E2r

Hoe je het beste overspanningsbeveiligingsmodulen vinden

Kent u het verschil tussen het krijgen van overspanningsbeveiligingsmodulen en niet het krijgen van een? Het kan de kosten van uw computer of een speciaal programma dat u aan het maken bent voor je baas zijn.

Inzicht in het belang van de overspanningsbeveiliging apparaten

Er zijn gevallen waarin mensen negeren de mogelijke effecten van de bliksem en de onmiddellijke on-and-off van de voeding om hun apparaten en andere elektronische apparaten. In plaats van het gebruik van overspanningsbeveiligingsmodulen, ze gewoon de stekker van hun dure dingen in een gemeenschappelijk stopcontact. Wat gebeurt er als blikseminslag of een stroomonderbreking voordoet? Spanningspieken vallen deze dure dingen en kan wel of niet bederven.

Hoe je het beste overspanningsbeveiligingsmodulen vinden. Inzicht in het belang van de overspanningsbeveiliging apparaten.
Hoe je het beste overspanningsbeveiligingsmodulen vinden. Inzicht in het belang van de overspanningsbeveiliging apparaten.

Je hebt geluk als alleen uw houder of stopcontact beschadigd is. Wat als uw computer LAN of erger nog, de computer werd vernietigd omdat je overspanningsbeveiliging niet kopen voor? Nu, dat is zeker een probleem.

Maar als je een overspanningsbeveiliging voordat dat gebeurt, u zeker zou geen probleem hebben, zelfs met de aanval van overmatige spanning, omdat de overspanningsbeveiliging zal zorgen voor alles te nemen.

Nu dat je het belang van de overspanningsbeveiliging voor uw LCD-TV en de computer weet, kunt u al van plan om een overspanningsbeveiliging te kopen. Het probleem is echter dat je niet weet dat de beste overspanningsbeveiliging voor uw LCD TV, laptop en andere belangrijke apparaten.

Te wijzen op de beste surge elektrische beveiligingen

Te wijzen op de beste surge elektrische beveiligingen. Elk apparaat heeft een speciale vorm van overspanningsbeveiliging.
Te wijzen op de beste surge elektrische beveiligingen. Elk apparaat heeft een speciale vorm van overspanningsbeveiliging.

De beste overspanningsbeveiliging verschilt van de ene persoon naar de andere. Maar deze tips zullen u helpen bepalen welke overspanningsafleiders het beste werkt voor u:

  • Elk apparaat heeft een speciale vorm van overspanningsbeveiliging. Voor LCD-tv's, een speciale eenheid, zoals de APC 1500VA-RS, zal het beste werken omdat dit kan 800W van de belasting voor zo lang als 3 minuten. De tijd en kracht zijn net genoeg om uitschakelen van de LCD-TV. Dit zal echter dezelfde APC overspanningsbeveiliging apparaat alleen gemiddelde bescherming of misschien niet eens worden aanbevolen voor uw computer. Gewoonlijk wordt een noodvoeding die nodig is om te werken als een overspanningsbeveiliging voor computers. Naast het beschermen van uw belangrijke computer, kunt u ook een batterij back-up. De lengte van de tijd is meestal 30 minuten, net genoeg om alles wat je aan het doen bent op de computer op te slaan en te sluiten.
  • Stroompieken. Spanningspieken van stroomstoringen kan zeker worden behandeld door middelmatige surge protectors. Echter, als je van plan waren om dit apparaat te gebruiken om bliksem schade te verminderen, dan zou je een betere overspanningsbeveiliging. De beste toestel voor die moeten kunnen meer spanning te behandelen van de stroomstoot aanval.
  • Wanneer de overspanningsbeveiliging apparaat gebruikt. Voor thuisgebruik, kunnen eenvoudige one-tier overspanningsbeveiligingsmodulen de beste zijn, rekening houdend met uw behoefte en uw budget. Maar als u van plan bent het apparaat te gebruiken voor uw bedrijf, dan kun je maar beter overwegen een two-tier overspanningsbeveiliging. De two-tier overspanningsbeveiliging heeft een service-ingang de bescherming van de inkomende stroom lijn. Het heeft ook de point-of-use overspanningsbeveiliging die secundaire bescherming geeft voor belangrijke van uw bedrijf apparatuur.
  • Prijs overweging. Nooit vestigen op de "duurdere, betere kwaliteit" mentaliteit. De waarheid is, kan de kwaliteit echt van invloed op de prijs - maar niet te veel. Er zijn net zo goede kwaliteit apparaat met veel verschillende prijzen.

Door rekening te houden al deze zorgen, zult u zeker weten of een APC overspanningsbeveiliging is het beste voor je is of niet. Hoe dan ook, wat belangrijk is om de overspanningsbeveiliging die de beste bescherming voor uw belangrijke elektronische en elektrische dingen thuis of in het bedrijfsleven kan geven.