E2r

Hoe je leiding buigen

Er zijn verschillende types van elektrische leidingen die zijn gemaakt van verschillende materialen zoals plastic, metaal of glasvezel. Metalen leidingen zijn bewezen duurzamer en efficiënter in het beschermen van elektrische bedrading of kabels. Elektrische bedrading zal niet altijd in een rechte lijn worden geïnstalleerd, zodat je nodig hebt om de leiding buigen om de richting van de draad te volgen.

  1. Krijgen de tools en apparatuur die u nodig hebt. Koop een elektrische leiding bij uw lokale hardware. Vervolgens krijgt u een meetlint die je zal gebruiken om het gebied de leiding zal bezetten en de leiding zelf meten nodig. Wanneer u de elektrische leidingen te kopen, kennis te nemen van zijn grootte want dat zal het soort of de grootte van bender je zal gebruiken bepalen. Een potlood zal handig zijn om metingen aan het oppervlak van de leiding te markeren. Koop een niveau om te controleren of de stof of het je gaat werken op niveau is. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen je gaat om een juiste hoek op de bocht te maken.
  2. Neem metingen. Gebruik van het meetlint, meet langs de muur of het gebied de leiding zal bezetten en ervoor zorgen dat u markeren waar de bochten zullen plaatsvinden. U gebruikt deze metingen om de lengte van de elektrische leidingen moet je vanaf het begin tot het eind vast te stellen. Zorg ervoor dat u de metingen van de bocht op het oppervlak te overwegen, omdat dit zal de totale lengte van de leiding beïnvloeden. Het maken van een 90 graden bocht op een leiding zal gebruiken 6 tot 8 centimeter van nemen of te buigen, zodat je nodig hebt om te markeren de metingen op de muur en de leiding om er zeker van u de juiste lengte te snijden.
  3. Kennen de onderdelen van de bender. De leiding bender heeft verschillende onderdelen die u moet weten. De lange pool is het handvat waar u vasthoudt. De voetensteun is waar je je voet plaatst om te helpen met het buigen. U zult merken aan het andere uiteinde van de leiding Bender is er een lip of haak als kenmerk van alle voetsteun, dit is waar je de leiding over aan. Er zullen markeringen op de bender als een pijl in de buurt van de lip en een ster in het midden van de bender. Er zullen ook diploma markeringen op de zijkant van de bender, zodat je kunt zien of je een 90 graden bocht heb gemaakt.
  4. Gebruik de leiding bender. Leg de leiding op de lip of haak een deel van de bender en zorg ervoor dat de pijl op de eerste markering van het nemen van merken. Als u hebt gemaakt de juiste nemen en buig metingen van de ster moet op een lijn in het midden van de bocht en de voetsteun zal een lijn met de tweede take up merk. Gebruik het niveau om een mooi niveau plekje op de grond te vinden, dit zal het buigen gebied. Vasthouden aan het handvat en plaats uw voet op de voetsteun en trek de hendel naar u toe, zet gewicht op je voet te helpen buigt de leiding. Zorg ervoor dat je consequent druk, zodat de bender zal niet glijden, waardoor de leiding om van de markeringen. U kunt uw andere voet op een deel van de leiding om het houden van bewegen. Als je een goede 90 graden bocht hebt gemaakt kun je nu verwijderen van de bender.
Hoe je leiding buigen. Krijgen de tools en apparatuur die u nodig hebt.
Hoe je leiding buigen. Krijgen de tools en apparatuur die u nodig hebt.

De elektrische leiding kan blijken te moeilijk te buigen zijn, maar met behulp van een leiding bender en een beetje elleboog vet zal u helpen een 30, 60 of 90 graden bocht.