E2r

Hoe je steen fineer te installeren op een open haard

Een open haard brengt warmte vooral wanneer de temperatuur is koud

Een open haard brengt warmte vooral wanneer de temperatuur is koud. Het geeft ook een zeker gevoel van comfort en ontspanning. Dit is misschien de reden waarom families hou verzamelen rond het aan elkaar chatten en quality time doorbrengen. Vóór, werd open haard gebruikt voor het koken. Maar nu, is het meestal gebruikt in de woonkamer warm aanvoelt op een koude dag. Dit draagt ook het ontwerp van het huis. Stenen werden vervolgens gebruikt om een open haard te maken. Jaren gingen voorbij en de stenen werden ook gebruikt bij het maken van open haard. Tegenwoordig steen fineer zijn ook gebruikt bij het maken van deze. Steen fineer worden niet alleen gebruikt bij het maken van open haard, maar ook gebruikt bij de opbouw van andere delen van het huis als de tuin en de muren. Steen veneers zijn materialen die werden gemaakt om te kijken als stenen.

Als u een open haard gemaakt van bakstenen en je wilt haar blik te upgraden, kunt u gebruik maken van steen fineer zodat het lijkt alsof het is gemaakt met echte stenen. Het verschil tussen steen fineer en echte stenen zijn stenen veneers zijn goedkoper dan echte stenen, deze zijn ook lichter en je kunt kiezen uit verschillende designs en kleuren die het beste is om uw huis mooier wordt. Hoewel er voordelen, zijn er ook de negatieve kanten bij het kiezen van steen fineer dan echte stenen zoals steen veneers zijn niet zo sterk als echte stenen en deze kunnen niet opnieuw worden gebruikt zodra u deze verwijderen uit waar deze werden geplaatst. Echter, als je gaat upgraden van uw open haard op je eigen en je wilt niet te veel uitgeven, kunt u gebruik maken van steen fineer.

Hoe je steen fineer te installeren op een open haard. De open haard moet grondig schoon zijn voordat u begint met het zetten van de steen fineer.
Hoe je steen fineer te installeren op een open haard. De open haard moet grondig schoon zijn voordat u begint met het zetten van de steen fineer.

Om steen fineer installeren op uw open haard, volg dan de onderstaande stappen:

  • De open haard moet grondig schoon zijn voordat u begint met het zetten van de steen fineer. Hier krijg je een scrub borstel, water en zeep en gebruik deze om de haard te reinigen. Na het schoonmaken, volledig afspoelen met schoon water en droog goed met vodden.
  • Zodra de haard droog is, kunt u nu beginnen met het mengen van de steen fineer mortel in een emmer. Volg de instructies op de steen fineer mortel pakket over hoe dit te doen. Steen fineer mortel wordt gebruikt om de steen fineer hechten aan het oppervlak waar u waarschijnlijk deze. Het is net als met behulp van cement bij het aantrekken tegels.
  • Krijg je troffel en breng wat van de gemengde steen fineer mortel op de stenen. De aanvraag mag alleen een dunne laag te zijn. Zorg ervoor dat u de hele bakstenen bedekken en glad de laag, zodat de stenen niet zal zien als je de steen fineer.
  • Zet het fineer stenen bovenop de dunne laag van gemengde steen fineer mortel om de hele open haard te dekken. Zorg ervoor om te controleren op de gemengde steen fineer mortel, omdat dit wordt moeilijk. Als het wordt moeilijk, moet u het mengsel gooien en meng een andere verpakking op de emmer.
  • Gebruik een rubberen hamer om zachtjes tikt de steen fineer om goed te beveiligen op uw open haard. Breng de gemengde steen fineer mortel en steen fineer totdat u het hele gebied op de open haard waar u wilt de steen fineer voegen gedekt.

Laat de gemengde steen fineer mortel die u toepast in de open haard droog. Eenmaal droog, kunt u uw open haard te gebruiken met haar nieuwe look.