E2r

Hoe kan ik e - mail diefstalpreventie te doen

Identiteitsdiefstal is vrij ongebreideld deze dagen en sommige mensen zijn zich niet bewust hoe succesvol het te voorkomen. De tips hieronder kunnen u helpen beschermen uw persoonlijke bezittingen, vooral items die zal zijn van bijzonder belang voor degenen die willen om uw identiteit te stelen. Met de komst van internet betalingen en online creditcard transacties, is het vrij gemakkelijk om zaken af te handelen zonder dat het te zeker van of de andere persoon echt de juiste persoon is. Lees de onderstaande stappen en helpen beschermen uw eigen identiteit. U kunt ook delen met je vrienden.

Materialen die je nodig hebt:

  • Gesloten mailbox
  • Schaar
  • Papiervernietiger, bij voorkeur een die kriskras versnipperen doet
  • Recycling bin voor versnipperd papier

Hier is hoe u uw e-mail te beschermen tegen dieven:

  • Krijg je een beveiligde / vergrendelde mailbox. Meeste mensen hun mailboxen als vanzelfsprekend beschouwen. Meestal is het los van het huis, aangelegd aan het voorste deel van het gazon en vaak zonder een slot. Dit is een makkelijke prooi voor degenen die intentie op het stelen van uw identiteit. Het enige wat ze hoeft te doen is gewoon grijpen sommige niet-zo-belangrijke zoekt mail en zij zullen direct toegang tot uw volledige naam en andere referenties. De eerste stap in het voorkomen van diefstal van identiteit is om uw mailbox te beveiligen met een sleutel die alleen u toegang hebt.
  • Als twee stappen voor de dieven. Na het lezen van uw e-mail, de meest voorkomende gedrag is om weg te gooien spammail in de vuilnisbak, die nog kan worden weggevangen door degenen die intentie op het stelen van uw identiteit. Om dit te voorkomen, moet u altijd vermalen van je e-mail, het meest vooral die delen die uw volledige naam, adres en andere persoonlijke gegevens zoals pincodes op rekeningen of andere soortgelijke informatie. Als u niet beschikt over een shredder, snij je e-mail met een schaar in dunne reepjes of in confetti-achtige kwaliteit, zodat het moeilijk zal zijn om ze te repatch. Als u in composteren materiaal, dan kunt u gebruik maken van de papiersnippers te voegen aan uw composthoop. Als u van plan op het maken van een vreugdevuur binnen afzienbare tijd, kunt u ook gewoon branden het papier.
  • Verdubbel het controleren van uw e-mail. Wanneer u sorteren via uw ongewenste e-mail gedaan, vooral controleer uw rekeningafschrift die betrokken zijn bij online transacties. Controleer of alle bewegingen zijn inderdaad geautoriseerd door u, zodat u kunt controleren of er een aantal dubieuze aankopen die u zich niet bewust van. In het geval dat er contact op met uw service agent onmiddellijk, zodat ze kunnen andere transacties te houden om verdere schade te voorkomen.

Hoe kan ik e - mail diefstalpreventie te doen. Materialen die je nodig hebt.
Hoe kan ik e - mail diefstalpreventie te doen. Materialen die je nodig hebt.

Er zijn andere manieren die identiteitsdieven uw informatie te krijgen. Ze meestal houden valse loterij programma's waar je niet nodig om een aankoop te doen. U hoeft alleen maar om hun loterij stubs te vullen met uw volledige naam en adres in om voor u te komen voor hun prijzen. Controleer of de loterij is inderdaad legitiem en als het te mooi klinkt om waar te zijn, dan is het waarschijnlijk is. Wees ook voorzichtig bij het versnipperen van het papier kunt omdat je zou kunnen krijgen papier snijdt. Deel dit artikel met je vrienden, zodat ook zij zich bewust zijn van hoe ze hun eigen identiteit te beschermen.