E2r

Hoe kunt u uw huis te repareren na het verwijderen van een schotelantenne

Heeft u nog een oude satelliet schotel op het dak van uw huis

Heeft u nog een oude satelliet schotel op het dak van uw huis? Nou, het is lelijk en onnodig, vooral nadat je al hebt gekregen ontdoen van uw satelliet-kabel. Je moet ook uit te leggen aan mensen die zo nu en dan waarom je niet verwijderd. Natuurlijk kunt u gewoon bellen een satelliet bedrijf en betaalt ze voor het verzorgen van het. Maar als u meerdere dollars te besparen, kunt u besluiten om het werk gewoon doen op uw eigen. Dat is een praktisch idee. Helaas kan ernstige problemen in als je eenmaal hebt verwijderd, je vervelende oude schotelantenne. Hoe ga je precies te repareren het dak van uw huis?

Hier zijn enkele nuttige tips:

Hoe kunt u uw huis te repareren na het verwijderen van een schotelantenne. Heeft u nog een oude satelliet schotel op het dak van uw huis.
Hoe kunt u uw huis te repareren na het verwijderen van een schotelantenne. Heeft u nog een oude satelliet schotel op het dak van uw huis.
  • Markeer de gaten. Enquête uw dak. Nadat u hebt genomen van de voetplaat van uw oude schotelantenne, verwachten om te gaan met die gaten. Uiteraard kan zij vormen een aantal uitdagingen, met name de kleine. Het missen van een gat spreuken gedoe. Als de regen komt, verwacht te worden gefrustreerd door een lek in uw dak. Dus, wees zeer zorgvuldig. Kijk uit voor die gaten.
  • Vul de gaten. Bereid uw hout stopverf. Gebruik het in het vullen van die kleine gaatjes. Hier krijg je een plamuurmes zodat u makkelijk glad uit het oppervlak. Concentreer je op de plek waar je oude schotelantenne was gevestigd. U bent zeker gaan veel gaten daar vinden. Anticipeer op het vinden van ten minste een groot gat. Het werd gemaakt om de belangrijkste kabel die ging rechtstreeks naar uw huis te passen. Laat het hout stopverf om eerst de lucht drogen. Daarna opnieuw toepassen of er wat meer hout stopverf Verzegel de gaten. Als u de wens om een gladde afwerking te bereiken, gebruik dan een schuurpapier om de ruwe randen en de hobbels te voltooien. Zorg ervoor dat stof te verwijderen. By the way, afgezien van hout stopverf, kunt u ook proberen teer of silicium in het sluiten van die gaten.
  • Maak het werk. Krijg je een touch-up verf. Gebruik het in het schilderen van de houten stopverf die u hebt toegepast. Als je met niets in uw magazijn, breng een monster van uw touch-up verf naar een nabijgelegen ijzerhandel. Ze kunnen bereiden een pint, zodat u kunt gemakkelijk overeenkomen met uw dak de buitenkant verf. Nogmaals, wacht tot uw touch-up schilderen volledig opdroogt. Vervolgens beoordelen of andere coating nodig.

Realiseer je dat het repareren van het dak van je huis is relatief eenvoudig. Het is een huis verbetering activiteit die je kunt duw jezelf te proberen. Gewoon uitdaging jezelf te goed omgaan met de instrumenten en veiligheidsmaatregelen te allen tijde in acht nemen. By the way, vergeet dan niet om hulp te vragen wanneer je moet gebruiken en beklimmen van een ladder. Een volwassene moet rond zijn te herkennen wat je doet en de ladder vast te houden terwijl u klimmen. De ladder moet stabiel. Houd er rekening mee dat een aantal van de verwondingen het gevolg van het negeren van deze. Dus, niet het risico nemen. Bespaar uzelf tegen schade en problemen. Gewoon vragen een familielid, een vriend of een buur om bij je als je omhoog gaat naar het dak van uw huis.