E2r

Hoe kunt u uw wasmachine te gebruiken


Wat mij betreft, een wasmachine is een van de meest levensveranderende uitvindingen van de moderne tijd. Toen mijn machine niet werkt, is er chaos in het huis, de rotzooi blijft opstapelen en het verhoogt spanning rondom. Ik ga gek! Een goed beheerd en verzorgd wasmachine is een aanwinst voor een huisvrouw. Dus hoe gaat men ervoor te zorgen dat uw machine recht gebruikt en goed gebruikt? Hier zijn enkele tips over hoe om te gaan over.

Stap 1

Ken uw machine. Lees de gebruikershandleiding, uitgegeven door de fabrikant, en maak kennis met de knoppen weten, welke functies zij vervullen, de basis-do's en don'ts. Ken de soort van detergenten, wasverzachters en andere wasmiddelen die het beste uw machine aan te passen en ervoor te zorgen dat u alleen deze voor uw wasgoed. Het is beter om te gebruiken reinigingsmiddelen, die worden aanbevolen voor lagere temperatuur wast regelmatig, maar je moet hogere temperatuur wast minder regelmatig, afhankelijk van de specifieke stof behoeften en kleding, die zijn erg vervuild. Een hogere temperatuur wast verbruiken meer energie - om het water te verwarmen en om de machine uit te voeren. Weet de wasmiddelen worden gebruikt en waarbij wasbeurt te gebruiken.

Stap 2

Hoe kunt u uw wasmachine te gebruiken. Ken uw machine.
Hoe kunt u uw wasmachine te gebruiken. Ken uw machine.

Ken uw kleding. De stoffen gebruikt voor verschillende doeleinden verschillen in hun eigenschappen en doen hun wasvoorschriften. Niet alleen is het noodzakelijk om ze te wassen volgens hun instructies om deze die uit goed gewassen volgens de instructies nodig zijn om de lange levensduur van deze kledingstukken waarborgen. Sorteer de kleren worden gewassen afhankelijk van de kleur en instructies voor textielverzorging. Pre-weken uw kleding zal ook bijdragen tot het verminderen van de druk op uw wasmachine en brengen je kleren schoner in de meeste gevallen.

Stap 3

Het gebruik van de machine. Laad de machine volgens de handleiding en zijn optimale efficiëntie. Het kan betalen om uw wasgoed op te slaan en het te doen een keer per week, afhankelijk van de opstapelen. Als u nog niet hebt gekocht uw machine, voor de toepassing van energiebesparing (energierekening en water) kies een front loading machine.

Normaal gebruik van een korte wascyclus is genoeg voor regelmatige belasting. Op dezelfde manier, gebruik maken van de kortste cyclus die ervoor zullen zorgen drogen voor de droger. Luchtdrogende is ook een optie die moet worden overwogen wanneer energiebesparing is een objectief - bespaart u niet alleen op het water maar ook op de rekeningen bij de droger tijd wordt opgeslagen.

Stap 4

Stap 1. Ken uw kleding.
Stap 1. Ken uw kleding.

Zorg voor uw machine. Heb een regelmatige schoonmaak schema voor uw machine. Spoel het eens per maand op het hoogste water fill-instelling, om de hoogste temperatuur en de langste cyclus tijd schoon te maken eventuele resten. U hoeft niet naar de detergenten gebruiken voor deze. Elk product dat is schurende of bevat zuiveringszout, zal de levensduur van uw machine door slijtage van de onderdelen. Zorg ervoor dat uw machine staat op een evenwichtige manier op de vloer zonder enige schommelstoel of beweging tijdens het wassen of drogen. Plan regelmatig onderhoud met de plaatselijke service team om ervoor te zorgen dat uw machine is in goede staat gehouden en eventuele ongelukken of reparaties afgewend.

Stap 5

Let op. Gebruik de waterbron niet achter op wanneer de machine is niet van plan te zijn in gebruik voor een langere periode. Bewaar geen harde voorwerpen zoals spijkers, munten, speelgoed, etc in de zakken wanneer de kleding wordt geladen. Plaats geen stoffen, die worden geweekt of bevlekt met brandbare materie, want dit kan leiden tot explosies. Schakel niet op uw machine voor een wasbeurt zonder clearing geen opgebouwd gassen in uw kachel als een van beide uw machine of warm water niet is gebruikt voor twee weken.


Een wasmachine kan een hoofdpijn of een zegen, afhankelijk van hoe we het gebruiken zijn. Met deze tips, zet hem in een zegen kunt u rekenen!