E2r

Hoe los te koppelen van uw badkamer zinken de snelle en gemakkelijke manier

Heb je ooit hoeft te steken met de leidingen van uw badkamer wastafel omdat het water niet weglopen? Badkamer wastafels kunnen verstopt raken, net als de wastafels vinden op uw keuken. Soms kan de klompen in de badkamer nog erger omdat warm water zelden wordt gegoten in de riolering in deze kamer. Warm water helpt smelten olieachtige materialen en vet die zich kunnen ophopen en blokkeren de leidingen. Het puin dat uw badkamer wastafel kunnen blokkeren is ook moeilijker om mee te werken, omdat het bestaat meestal uit haar en zeep bits. Voordat je pak je telefoon en bel een loodgieter, lees dan dit artikel als eerste leren een aantal eenvoudig te doen en snelle manieren om schoon te maken en ontstoppen van de wastafels in de badkamer. Leren om de leidingen ontstoppen zelf kan zeker bespaart u een hoop ergernis en dollars.

Hoe los te koppelen van uw badkamer zinken de snelle en gemakkelijke manier. Spoel de verstopte gootsteen met zeer heet water.
Hoe los te koppelen van uw badkamer zinken de snelle en gemakkelijke manier. Spoel de verstopte gootsteen met zeer heet water.
  • Spoel de verstopte gootsteen met zeer heet water. Voor verstoppingen veroorzaakt door tandpasta, gel, lotion, en andere verzorgingsproducten, gieten echt warm water in de afvoer kunnen zijn genoeg om het op te lossen. Let op als het water afvoeren langzaam als je giet het water. Herhaal deze stap een paar keer om te zien of de klomp wordt volledig verwijderd. Als het water is nog steeds het aftappen te langzaam of niet naar beneden stromen de leidingen helemaal niet, moet u een aantal van de andere ontstoppen procedures te proberen.
  • Pak een wastafel zuiger en proberen om de verstopping los te maken door duwen of te trekken uit de weg. Hier krijg je een paar kleine natte lappen en deze gebruiken om de overloop opening in uw badkamer wastafel te dekken. Zorg ervoor dat er geen andere opening die het mogelijk maken de lucht in en uit de afvoerleidingen. Vind een wastafel plunjer die groot genoeg zuignap volledig te dekken de opening van de drain. Als u niet beschikt over een wastafel zuiger, kan een toilet zuiger gebruikt worden als een substituut. Zorg er wel voor dat de zuiger voldoende is gezuiverd. Breng een dun laagje vaseline op de rand van de zuignap. Uw plunjer zal veel beter op deze manier werken, omdat de bekers zullen de afvoer volledig af te dichten en een vacuüm creëren. Laat de kraan te lopen voor een paar seconden totdat de zuiger wordt ondergedompeld in water. Geef de zuiger ongeveer 20 slagen en controleer of u in staat waren om het materiaal dat is het blokkeren van de pijp los te maken. Herhaal dit proces een paar keer tot het water begint om effectief af te voeren.
  • Breek de blokkade met een afvoer vijzel. Als uw afvoer is voorzien van een zeef, verwijder die dan eerst in om te kunnen om de vijzel in te voegen in buis uw badkamer gootsteen. Duw de kabel in de gootsteen afvoer totdat de vijzel krijgt om de blokkade. Dwing de vijzel om te gaan door het materiaal het blokkeren van de pijp. Verplaats het omhoog en omlaag, zodat u schraap de binnenkant van de pijp. Als de blokkering niet kan worden afgebroken, gewoon proberen om op te haken met de vijzel en trek het uit. Zodra de verstopping weg is, giet een emmer heet water naar beneden de pijpen om ervoor te zorgen dat alle het puin wordt verwijderd.
  • Als de afvoer nog steeds verstopt, overweeg dan het gebruik van chemicaliën af te breken het materiaal het blokkeren van de leidingen. Dit zou de laatste procedure die je moet proberen voordat u belt een loodgieter te zijn. Chemische pijpenragers moet gehanteerd worden met uiterste zorg, omdat ze kunnen schadelijke dampen en kan ook serieus irriteren of branden van uw huid, ogen en keel. Lees de instructies op de verpakking en zorg ervoor dat u uw werk moet goed geventileerd. Draag een veiligheidsbril en rubberen handschoenen indien mogelijk. Controleer ook of de chemische is veilig te gebruiken op de aard van de leidingen die op uw badkamer wastafel. Volg de instructies om de brief en vermijd het te mengen met andere chemicaliën om eventuele bijwerkingen te voorkomen te voorkomen.

Als de badkamer wastafel is nog steeds niet aftappen goed na het doen van alle stappen hierboven vermeld, kan het probleem worden veroorzaakt door een storing in uw sanitair systeem. Overweeg contact opneemt met een professional om uw leidingen te inspecteren. Zodra de afvoer is vastgesteld, is het raadzaam dat u preventieve maatregelen om te voorkomen dat verstopping van uw badkamer wastafel weder te nemen. Vermijd het borstelen van uw haar voor als de wastafel en niet toestaan dat de haarlokken om te gaan in de afvoer. Reinig de leidingen door het gieten van heet water in de afvoer minstens een keer per maand.