E2r

Hoe maak je druk wassen een hek

Na een paar jaar blootgesteld aan de zon en andere agressieve outdoor elementen

Na een paar jaar blootgesteld aan de zon en andere agressieve outdoor elementen, zal een hek begint te tekenen van veroudering vertonen. Enkele van de meest voorkomende symptomen die een hek moet een aantal maken van meer dan zijn als het begint te kraken of vervormen (als gevolg van blootstelling aan regen), als het oppervlak begint te grijs (als gevolg van blootstelling aan de zon) en als het begint te zien er vies en smerig. Het loont zeker om de tijd te nemen en uit te oefenen enige moeite in het verbeteren van de uitstraling van uw afrastering want het is een van de eerste paar dingen die een persoon zou zien op het bekijken van uw huis.

Hoe maak je druk wassen een hek. Bereid je voor op je schoonmaken project.
Hoe maak je druk wassen een hek. Bereid je voor op je schoonmaken project.

Met dat gezegd zijnde, hoe kun je beginnen met het verbeteren van de uitstraling van uw afrastering? Of je besluit om het een frisse nieuwe look met nieuwe verf, of als je gewoon wilt laten reinigen, hogedrukreiniging is een van de meest effectieve manieren om te beginnen met het verbeteren van uw afrastering. Als u op zoek bent om uit te vinden hoe je onder druk te wassen uw afrastering, lees dan verder:

1. Bereid je voor op je schoonmaken project. Je zal een hogedrukreiniger, de juiste nozzle (raadpleeg de handleiding voor de aanbevolen van de maker type nozzle voor hek reiniging projecten), en het schoonmaken oplossing nodig hebben. Een woord over de reinigingsoplossing volgende.

. 2 zoveel mogelijk, vermijd het gebruik van alkaline-gebaseerde reinigingsoplossingen voor hekken, in plaats daarvan kiezen voor zuurhoudende reinigingsmiddelen. Vraag naar de aanbevelingen van uw lokale hardware winkel. Vermijd ook te laten de reinigingsoplossing te verblijven voor meer dan een kwartier op het hek, omdat dit kan leiden tot lelijke resten vlekken. Zodra u deze op het hout, spoel het af met water na ongeveer vijf minuten met uw hogedrukreiniger.

Na een paar jaar blootgesteld aan de zon en andere agressieve outdoor elementen. Zoveel mogelijk, vermijd het gebruik van alkaline-gebaseerde reinigingsoplossingen voor hekken, in plaats daarvan kiezen voor zuurhoudende reinigingsmiddelen.
Na een paar jaar blootgesteld aan de zon en andere agressieve outdoor elementen. Zoveel mogelijk, vermijd het gebruik van alkaline-gebaseerde reinigingsoplossingen voor hekken, in plaats daarvan kiezen voor zuurhoudende reinigingsmiddelen.

3. Breng net genoeg druk. Het is zeer belangrijk dat u contact op met uw hogedrukreiniger de handleiding over de juiste druk en de afstand dat u de machine gebruiken. De algemeen-aanbevolen houten hek wassen druk is op 500 tot 800 psi. De druk uw hogedrukreiniger uitoefent hangt af van het type nozzle die u gebruikt. Hoe kleiner de nozzle opening, hoe sterker de waterdruk oefent. Het wordt algemeen aanbevolen dat u een 40 "spray te gebruiken voor het reinigen van houten omheiningen.

Vergeet niet om een zeer hoge waterdruk te gebruiken, want dit kan de houten omheining veroorzaken splinter.

Blijf op een afstand van ongeveer drie tot vier meter uit de buurt van het hek, en de controle van de nozzle, zodat het water reist door een fan-achtige boog uit uw hogedrukreiniger aan het hek. Als u denkt dat het vuil en vuil niet worden effectief verwijderd op deze manier, kan je geleidelijk te verlichten dichter bij het hek.

4. Gebruik koud of lauw water voor het reinigen van uw afrastering. Heet water kan schade veroorzaken aan het uiterlijk van uw houten hek. Voor de beste resultaten, druk eerst wassen een kleine, geïsoleerde gedeelte van uw hek en kijk of de druk, de afstand en de temperatuur van het water is precies goed en niet leidt tot schade aan het hout.

Daar heb je het

Daar heb je het! Vergeet niet dat uw inspanningen op druk wassen van uw afrastering uiteindelijk bespaart u geld, omdat je maar beter in staat zijn om de kosten van het hebben van uw oude hek volledig te vervangen door een nieuwe te voorkomen. Regelmatig instandhouding en het onderhoud is de sleutel. Veel succes!