E2r

Hoe maak je een badkamer licht wijzigen

Verlichting zijn een van de dingen die de sfeer van een ruimte te maken

Verlichting zijn een van de dingen die de sfeer van een ruimte te maken. De meeste mensen niet kiezen voor het type armatuur dat ze zetten in de badkamer, want dit is niet een plek waar je veel tijd doorbrengen. Echter, je moet ervoor zorgen dat je een leuke verlichtingsarmatuur in de badkamer als het bedoeld is om te worden gebruikt door de bezoekers. Het veranderen van de badkamer licht is ook een stap die je kunt doen als je van plan bent op het opknappen van uw badkamer of uw huis.

Als u van plan bent op opknappen van uw huis, volg de eenvoudige stappen hieronder, zodat u niet hoeft om een elektricien te bellen om het werk voor u doen.

Hoe maak je een badkamer licht wijzigen. Verzamel alle materialen die u nodig hebt.
Hoe maak je een badkamer licht wijzigen. Verzamel alle materialen die u nodig hebt.
  1. Verzamel alle materialen die u nodig hebt. Verzamel eerst alle materialen die je nodig hebt. U zal uw nieuwe verlichting armatuur, een schroevendraaier, een ladder, schroeven en sommige tang nodig. U kunt deze krijgen van uw hardware winkel.
  2. Voorbereiding. Ga naar de elektrische doos in uw huis en zet de kracht van terwijl je gaat en verandert de lamp. Dit zal voorkomen dat je uit geëlektrocuteerd terwijl je knoeien met de verlichting. Ga nu naar de badkamer en zet de ladder onder de armatuur. Vergeet niet af te vegen het water plassen op de vloer, zodat uw ladder zal niet uitglijden. Verwijder de oude armatuur. U kan nodig zijn om de schroevendraaier te gebruiken om dit te doen. Als je alles verwijdert, wordt u verlaten met een aantal elektrische draden.
  3. Werken met de draden. Haal de koperen geleider draad van de draden. Haal uw nieuwe armatuur houd de draad om het te verbinden met de koperen geleider draad. Om dit te doen, gewoon de draad van de armatuur en de koperen geleider draad binnen en draai ze samen tot ze zijn aangesloten.
  4. Installeer de nieuwe lamp. De volgende stap is om de nieuwe lamp vast te zetten. Uw nieuwe verlichtingsarmatuur kan komen met aanwijzingen over hoe je het kunt monteren. Lees de aanwijzingen en volg ze nauwkeurig. Zorg ervoor dat de schroeven stevig bevestigd zijn. Bevestig de lampen en andere accessoires die met de nieuwe verlichting armatuur kwam.
  5. Test de nieuwe armatuur. Na de montage van alles en ze in hun juiste plaats, ga terug naar de elektrische kast en zet de stroom weer aan. Ga naar uw badkamer om te testen of de nieuwe verlichtingsarmatuur werkt. Zo niet, kan er een aantal losse schroeven dat je hoeft te scherpen.

Dit zijn de eenvoudige stappen over hoe je een badkamer licht kan veranderen zonder de hulp van een elektricien. Dit is vrij veel hoe je een ander verlichtingsarmatuur in het huis zou veranderen. Enkele eenvoudige verlichtingsarmaturen zijn gemakkelijker te veranderen dan anderen, maar ze hebben allemaal dezelfde procedure.

Bij het wijzigen van verlichting in uw huis

Bij het wijzigen van verlichting in uw huis, zal het beste zijn als je het altijd beschermd. Het kan nodig zijn om een veiligheidsbril te dragen. Wees ook voorzichtig wanneer u wijzigt lichten die zich in hoge plafonds.