E2r

Hoe maak je een barometer verzegelen

Een barometer is een apparaat dat wordt gebruikt atmosferische druk te meten

Een barometer is een apparaat dat wordt gebruikt om luchtdruk te meten. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een barometer, kijk dan op deze tips over hoe goed selecteert u een . De stappen voor het maken van uw eigen barometer zijn vrij eenvoudig, echter, dus je zou willen om te proberen het maken van uw eigen met eenvoudige materialen. Het principe achter het creëren van een effectieve barometer is een apparaat dat een constante luchtdruk heeft binnen te creëren, zodat het kon haar luchtdruk te vergelijken met die van de omgeving. Daarom is het heel belangrijk dat de barometrische apparaat luchtdicht is, en dit wordt gedaan door het afdichten van het goed. Hier zijn enkele van de belangrijke dingen om te weten te goed af een barometer:

Weten hoe je een zelfgemaakte barometer te maken. Het is eenvoudig genoeg om je eigen barometer met behulp van goedkope en gemakkelijk te vinden materialen te creëren. De materialen die u nodig zou hebben een duidelijke glazen pot en een 12-inch ballon (die niet wordt opgeblazen nog) niet. U zou vinden de meting bij pakket van de ballon. Je zou ook moeten elastiekjes of string, een doek, een stuk van stro, en een schaar.

Met een snip

Hoe maak je een barometer verzegelen. Weten hoe je een zelfgemaakte barometer te maken.
Hoe maak je een barometer verzegelen. Weten hoe je een zelfgemaakte barometer te maken.

Met een knip, knip de ballon op zijn middelste deel, en strek het elastische materiaal over de mond van de pot. De pot moet precies de juiste grootte, zodat de ballon zal strak strekken zich uit over zijn mond, maar er mag geen sprake zijn van gevaar van het elastische materiaal rippen of scheuren. Zorg ervoor dat de ballon is zo vlak mogelijk over de mond van de pot.

Gebruik een rubber band of snaar aan de ballon vast te zetten. Bedenk dat het belangrijk is om een luchtdichte afdichting in de pot te maken, de atmosferische druk te houden binnen een constant. Plaats een rubberen band, of bind een regelmatige sliert rond de mond van de pot, verder het veiligstellen van de ballon. Daarna, neem een pijpenrager en draai het rond de monding van de pot, het plaatsen van het over de string of rubber band. Nogmaals, zou de pijpenrager effectief zorgen voor de ballon.

Gebruik rubber cement

Gebruik rubber cement. Wilt toevoegen verdere afdichting, gebruik rubber cement. Trek de ballon zodanig dat de rand naar beneden gaat onder de elastiekjes / string en pijpenrager. Borstel licht op rubber cement op de pot, waar het voldoet aan de ballon rand, druk vervolgens op de ballon om de rubber cement. Doe dit hele pot, totdat de gehele omtrek van de ballon is bevestigd aan de pot met rubber cement.

Een barometer is een apparaat dat wordt gebruikt atmosferische druk te meten. Gebruik een rubber band of snaar aan de ballon vast te zetten.
Een barometer is een apparaat dat wordt gebruikt atmosferische druk te meten. Gebruik een rubber band of snaar aan de ballon vast te zetten.

Tape een rietje op de top. Krijg een rietje en uit ongeveer 6 centimeter van het te snijden. Dit deel is wat u gebruikt. Aan het ene uiteinde, hecht stro schuin, zodat het puntige einde wordt, zal de "pointer edge" zijn. Snij de stro schuin weer aan de andere kant. De vlakke zijde de zijde die u leggen op het midden van de ballon (die de monding van de pot omvat) zijn. Zet deze rand met een tape. Je hebt nu je pot met de ballon gespannen over haar mond, en het stro leggen van het centrum van de ballon naar buiten. Weet dat wanneer de stro aanwijzer omhoog gaat, de luchtdruk hoog is (in vergelijking met de constante luchtdruk in de pot) en als het naar beneden gaat, de luchtdruk is laag.

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de eenvoudige stappen om effectief te verzegelen een zelfgemaakte barometer. Veel succes, en hoop dat dit je geholpen!