E2r

Hoe maak je een bewakingscamera aansluiten op een computer monitor

Sommige huizen en kantoren te installeren bewakingscamera's om veiligheidsredenen. Dit is erg handig vooral als je altijd uit je huis of als u op reis bent. De surveillance camera kan worden aangesloten op een computer monitor, zodat u kunt de live feed van wat de camera vangt zien. De stappen in het aansluiten van een bewakingscamera op een computer monitor zijn vrij eenvoudig.

Volg de eenvoudige stappen die hieronder zijn zo op voorwaarde dat u een bewakingscamera aansluiten op een computer monitor:

Hoe maak je een bewakingscamera aansluiten op een computer monitor. Items die je nodig hebt.
Hoe maak je een bewakingscamera aansluiten op een computer monitor. Items die je nodig hebt.
  • Items die je nodig hebt. De items die je nodig hebt zijn een computer monitor, VGA-kabel, een composiet video-kabel en de camera naar VGA converter box. U kunt deze artikelen vanaf elke computer-of elektronicawinkel.
  • Bevestig de camera naar VGA converter box. Het eerste ding dat je hoeft te doen is om het toezicht op video camera op de VGA converter. Om dit te doen, krijgt de RCA-videokabel. Het einde dat je nodig hebt is de gele stekker. Sluit het ene uiteinde aan op de gele gat op de VGA converter en sluit het andere uiteinde op de gele gat op de videocamera. Zorg ervoor dat de uiteinden veiligheid verbonden.
  • Bevestig de VGA converter box te controleren. Maak vervolgens de VGA converter box aan de monitor van de computer die u gaat gebruiken. Sluit de VGA-kabel van de computer op de converter.
  • Sluit de monitor aan converter box. Bevestig de computermonitor de VGA converter met behulp van een VGA naar VGA kabel connector. U kunt de poort vinden voor de VGA kabel aan de achterzijde van de monitor.
  • Controleer de resolutie. Zorg ervoor dat alle apparaten zijn aangesloten op een voedingsbron. Dit zijn de computermonitor, de bewakingscamera en de VGA converter. Nu kunt u controleren om te zien of de bewakingscamera video verschijnt op uw computerscherm. U kunt de resolutie van de video door het instellen van de opties die zich bevinden op de converter.

Volg deze tips voor het installeren van uw bewakingscamera voor maximale bescherming:

  • Monteer de camera op een hoge plaats. Het is beter om de bewakingscamera monteren op een hoge hoek, vooral als je het monitoren van een groot gebied, zodat u meer dekking hebben. Houd obstakels uit het zicht van de camera.
  • Concentreer je op belangrijke gebieden. Plaats uw bewakingscamera op plaatsen waar je nodig hebt om de meest controleren. Deze kunnen uw poort, entree deur, het openen van een kluis, achterdeur, enz. Robbers de meeste kans om naar deze plaatsen, zodat u gemakkelijk vangen als ze proberen om uw woning te betreden.

Dit zijn de stappen die u kunt volgen als je wilt een bewakingscamera aansluiten op een computer monitor. De stappen zijn heel makkelijk te volgen. Als u wilt aansluiten meerdere camera's op meerdere beeldschermen, kunt u een elektricien te bellen om het te doen voor je.