E2r

Hoe maak je een digitale wekker wijzigen

Wekkers zijn een integraal onderdeel van vele mensen het leven

Wekkers zijn een integraal onderdeel van het leven van veel mensen, vooral degenen die zijn druk met werk of studie. Als u een van degenen die afhankelijk zijn van dit apparaat te vroeg wakker worden of gewoon op het juiste moment, bent u waarschijnlijk een voorkeur tussen analoge en digitale types hebben. Digitale wekkers zijn nauwkeuriger, en deze soms hebben extra functies. Deze zijn niet zo eenvoudig te veranderen als analoge wekkers, dat wel. Het is niet zo eenvoudig als een knop draaien. Hier zijn een paar tips over hoe je een digitale wekker te wijzigen.

  • Zorg ervoor dat u weet waar u de "klok" knop op uw digitale wekker vinden. Drukt dat een en houd het voor een paar seconden. Dit zal tijd te geven voor de digitale wekker te weten wat je wilt doen.
  • Druk op de "Hour"-knop, die normaal kan worden gevonden op de voor-of bovenkant van de digitale wekker. Afhankelijk van het model van je wekker, kunt u het uur deel te veranderen, of door op het een voor een of gewoon blijven houden totdat het gewenste uur bereikt.
  • Nu, moet u in staat om te weten waar de knop "Minute" is omdat het is meestal te vinden naast de "Hour"-knop. Nogmaals, moet je een idee over hoe uw digitale wekker functies hebben, zodat je kunt gewoon op of houd vervolgens de knop voor een lange tijd te stoppen wanneer het is geland op de juiste minuut display.
  • Nu dat je al het juiste moment dat je wil op je digitale wekker, de volgende stap is om ervoor te zorgen dat je het ingesteld op AM of PM-modus. Wees voorzichtig met deze stap omdat je belangrijke alarmen zou kunnen missen als je per ongeluk zet de AM en PM verkeerd instellen. Dubbel te controleren wat je hebt gekozen, en vervolgens, loslaten van de toets "Klok".
  • Aangezien dit is een digitale wekker, kunt u deze gebruiken om een exacte tijd in te stellen waarop het alarm af moet gaan. Druk gewoon op en houd de "Alarm" toets. Doe dezelfde stappen als die je hebt gedaan om de tijd in te stellen, de stappen zijn vergelijkbaar. Nogmaals, vergeet niet om dubbel te controleren de wektijd.
  • Als uw digitale wekker heeft een "Sleep" of "Snooze" knop, kunt u op deze knop drukken om je slaap te verlengen voor een paar minuten. De slaapfunctie pauzeert meestal het alarm voor ongeveer vijf minuten, waarna zij weer geluid uit. Dit geeft u de gelegenheid om dommelt een beetje, in het geval je nog te slaperig om op te staan. Sommige digitale wekkers hebben een automatische slaapfunctie, waarbij het alarm stopt na een paar minuten niet wordt uitgeschakeld of ingesteld op "sluimeren" of "slapen."

Of het nu voor het slapen of gewoon om u te herinneren aan de tijd

Hoe maak je een digitale wekker wijzigen. Zorg ervoor dat u weet waar u de "klok" knop op uw digitale wekker vinden.
Hoe maak je een digitale wekker wijzigen. Zorg ervoor dat u weet waar u de "klok" knop op uw digitale wekker vinden.

Of het nu voor het slapen of gewoon om u te herinneren van de tijd, zal een digitale wekker altijd belangrijk zijn in je dagelijkse leven. Op tijd en op schema is een goede manier om je dag te beginnen. Een digitale wekker kunt u dit niveau van organisatie en time management te krijgen.