E2r

Hoe maak je een houten installatie gestookte oven als centrale verwarmingsketel

Een centrale verwarmingsketel houtgestookte oven is wat je nodig hebt om uw huis warm te houden, vooral in de winter. U kunt een open haard hebben in uw huis, maar, afgezien van de onvermijdelijke loslopende rook en dampen, moet u wellicht een aantal wijzigingen aan te brengen om de warmte in andere delen van het huis te verdelen. Echter, met een houtgestookte-oven van een Central Boiler, kunt u verzekerd zijn van rookloze en fumeless warmte die gelijkmatig door het hele huis kan worden verspreid. Omdat de oven is gunstig gelegen buiten uw huis, is het natuurlijk veel dergelijke veiliger. Eventuele ongelukken gebeuren, maar dit is vrij zeldzaam met dit type oven wordt beperkt tot de structuur.

Een centrale verwarmingsketel is eenvoudig te installeren

Een centrale verwarmingsketel is eenvoudig te installeren. Het enige wat je zal voorafgaand aan de installatie nodig is om de buitenkant hout gestookte oven eerst kopen. Het verwarmingsvermogen kan afhangen van de grootte van uw huis of gebouw. Sommige modellen zijn zelfs kunnen verwarmen meer dan een huis. Haar prijzen kunnen variëren afhankelijk van het verwarmingsvermogen en de grootte. Als het eenmaal is geleverd aan uw plaats, kunt u met de installatie begint met een extra hand om u te helpen.

  1. Plaats eerst de warmtewisselaar. Na het meten van de diameter, een gat in de lucht systeem voor de uitwisseling van uw outdoor oven. Fit en steek de warmtewisselaar in het gat en zet of zet hem goed, zodat het niet gemakkelijk zal worden verwijderd. Doe wat hittebestendige kit aan de randen van het gat.
  2. Bevestig de vernette buizen van polyethyleen aan de warmtewisselaar. Sluit deze pijp naar de toegewezen plek van de oven. Meestal is dit is te vinden aan het einde van de oven is. Plaats deze daar vast.
  3. Controleer alle bijlagen en achtergrondmuziek hulpstukken die u zojuist hebt gemaakt. Zorg ervoor dat alles is bevestigd en goed afgedicht. Om efficiëntie te garanderen, dient ketel warmte niet worden verspild aan losjes gesloten armaturen.
  4. Zodra u zeker weet dat u elke pijpverbindingen beveiligd, is het tijd om de elektrische eisen van de oven te installeren. Ga terug naar je huis en zet de hoofdschakelaar of de stroomonderbreker. Met elektriciteit van het huis helemaal uit, installeer een ander circuit voor uw oven. Te voorzien van een andere stroomonderbreker afgezien van dat u gebruikt voor elektrische behoeften van uw huis.
  5. Zet een elektrische draad van de oven om het huis. Sluit hem aan op de stroomonderbreker voorzien en je kunt nu leveren elektrische energie aan uw oven. Op alle automaten. Indien nodig kan je een meter op de oven te controleren op zijn warmte. Giet water op het watersysteem ketel.

Wanneer deze worden allemaal gedaan

Hoe maak je een houten installatie gestookte oven als centrale verwarmingsketel. Plaats eerst de warmtewisselaar.
Hoe maak je een houten installatie gestookte oven als centrale verwarmingsketel. Plaats eerst de warmtewisselaar.

Wanneer deze zijn allemaal gedaan, kunt u nu gewoon opwarmen uw houtgestookte oven. Als je een maïsveld, kunt u in plaats van hout te gebruiken maïskolven en je hebt nu een corn-ketel. Echter, als je denkt dat je niet zal worden met behulp van een centrale ketel altijd, kunt u kiezen voor een boiler verhuur plaats.