E2r

Hoe maak je een rubberen voering zetten in een douchecabine

Als je de hele tijd over water bundelen in stal uw douche of verende lekken zorgen, er is nu een waterdichte methode om te voorkomen dat nachtmerries. In plaats van het voortouw douche pan gebruikt in een vervlogen tijdperk, zijn rubbervoeringen nu effectiever worden toegepast onder betegelde douchecabine vloeren.

Hoe maak je een rubberen voering zetten in een douchecabine. Eerst verzamel je materiaal.
Hoe maak je een rubberen voering zetten in een douchecabine. Eerst verzamel je materiaal.

Hier is hoe je je eigen rubberen liner installeren in uw kraam douche.

 • Eerst verzamel je materiaal. U krijgt een rubberen douche liner, een stanleymes, een boormachine of een boor met een Phillips bit, een hamer, hout schroeven, nagels, verzinkt, een tube siliconenkit, een meetlint en een potlood nodig.
 • Meet de vloer van stal uw douche. Gebruik een meetlint om exacte metingen opleveren. Voeg zes centimeter aan elke meting aan alle vier zijden van de douchecabine.
 • Op een schone vloer, lay-out van de rubberen voering. Met een potlood, markeer de rubberen voering met de afmetingen die u verworven voor de douchecabine. Zorg ervoor dat uw metingen en markeringen correct en exact zijn.
 • Snijd de rubberen voering. Gebruik een stanleymes en gesneden volgens de metingen die je eerder nam. Zorg ervoor dat het een zuivere snede.
 • Leg de gesneden rubberen bekleding op de douchecabine vloer. Nogmaals, gebruik het stanleymes, dit keer om een gat in de douche afvoer.
 • Solliciteer siliconenkit onder de bekleding. Alleen van toepassing deze onder de voering die de opening van de douche afvoer raakt. Siliconenkit is een kit-en water-proofing agent met een kleverige en gel-achtige consistentie. Het is meestal helder en kleurloos. Het kan binden bijna elk type materiaal en armatuur zowel voor gebruik binnenshuis en buitenshuis, zoals keramiek, glas, metaal, plastic, rubber en hout. Het primaire gebruik is voor het afdichten van sanitaire voorzieningen. Siliconenkit is effectief, want het houdt water doorsijpelen in de ruimte onder de armaturen, het minimaliseren van vochtschade zoals opeenhoping van schimmel en rot.
 • Vouw het overtollige slijmvlies dat zich uitstrekt door de douche entree. Met behulp van de boormachine en de schroeven, zet de bekleding aan de buitenzijde van de douche entree. Doe dit met behulp van de boormachine of de boor met de Phillips bit, en het hout schroeven.
 • Knip een aantal inkepingen waar nodig. Dit is om ervoor te zorgen dat de gehele rubberen bekleding blijft plat op het gehele oppervlak beslaat.
 • Vouw het overtollige slijmvlies over de douchecabine muren. Strijk de overtollige voering over de binnenwanden van de douchecabine. Maak een overlap op de hoeken.
 • Glad en strek de voering. Zorg ervoor dat de bekleding strekt zich uit over alle vier de hoeken van de douchecabine. Controleer voor hobbels of trossen en glad weer uit.
 • Beveilig de voering aan de binnenmuren. Doe dit met behulp van de hamer en de gegalvaniseerde nagels. Nogmaals, zorg ervoor dat de voering blijft plat en stationaire tegen het oppervlak.
 • Knip de overtollige voering. Snijd een aantal overtollige rubber voering, als die er zijn links, met behulp van het stanleymes.

Eenvoudig te installeren en te verwijderen wanneer u het nodig om reparaties toe te passen, een rubberen voering is gewoon de perfecte oplossing tegen te gaan en te voorkomen dat lekkende problemen in uw kraam douche.