E2r

Hoe maak je een stofzuiger te kiezen

Terug in de jaren 1960

Maak een back in de jaren 1960, het kiezen van een stofzuiger is een gemakkelijke taak, simpelweg omdat er minder opties om uit te kiezen. Of je krijgt een bus of rechtop stofzuiger van Hoover, Electrolux, of Dyson. Nu, er zijn genoeg off stofzuiger merken in de markt. Stofzuigers zijn ook steeds meer en meer geavanceerde als technologische vooruitgang. Deze factoren maken het moeilijk voor consumenten om een stofzuiger te kiezen.

Bij het kopen van een nieuwe stofzuiger, rekening houden met de volgende punten:

Bevloering

Vloeren. Dit is het eerste wat je nodig hebt om te overwegen wanneer het kiezen van een stofzuiger. Een bus stofzuiger is ideaal voor harde ondergrond vloeren zoals tegels of houten vloeren. Het heeft borstel bijlagen die het gemakkelijker maken om hoeken en andere krappe ruimtes schoon te maken. Maar het kan ook worden gebruikt voor reinigen van tapijten, is het niet voldoende zuigkracht om het werk grondig. Een rechtopstaande stofzuiger, daarentegen, is ideaal voor vloerbedekking. Het heeft meer zuigkracht, die nodig is om het tapijt te reinigen. Helaas is dit zuigkracht schade hout of laminaat, waardoor rechtopstaande stofzuigers ongeschikt maakt voor dergelijke harde ondergrond vloeren.

Hoe maak je een stofzuiger te kiezen. Terug in de jaren 1960.
Hoe maak je een stofzuiger te kiezen. Terug in de jaren 1960.

Ergonomie. De stofzuiger die je moet kiezen zou moeten hebben op de juiste hoogte, zodat u rechtop staan met de schouders terug als je hem gebruikt. Het netsnoer en schakelaars moeten binnen gemakkelijke toegang, terwijl de handgreep moet vrij zijn van alle belemmeringen. Gewicht is ook een overweging. Je wilt niet te duwen rond een zware stofzuiger. Als u woont in een huis van twee verdiepingen, is de kans groot dat u wel moe zijn door gewoon sjouwen een rechtopstaande stofzuiger de trap op als dit soort vacuüm is rustig zwaar. Integendeel, een canister vacuum is gemakkelijker te dragen en de trap vanwege het lage gewicht.

Allergeen Bescherming

Allergeen Bescherming. Als je een allergie, zorg ervoor dat u een stofzuiger met een HEPA-filter te kiezen. Het Hepa filter kan verwijderen bijna 100% van de allergenen in de lucht die kan leiden tot allergieën. Bijna alle modellen van rechtopstaande stofzuiger heeft een Hepa gesloten systeem filter. Slechts een deel van de modellen van de canister vacuum hebben deze functie.

Verwijdering van inhoud

Verwijdering van Inhoud. Hoewel niet zo populair als voorheen, zak stofzuigers nog een volgende. Een stofzuiger met stofzak stofzuigers stof en vuil en afzettingen ze op een zak, die de gebruiker kan gewoon weg te gooien in de vuilnisbak. Wanneer de gebruiker de stofzuiger weer gebruikt, alles wat hij of zij moet doen is het laden van een nieuwe zak.

In een zakloze stofzuiger, stof en vuil wordt gestofzuigd en gedeponeerd tot een kop die moet worden geleegd na het gebruik van de stofzuiger. Het bevrijden van de beker van de inhoud ervan kan een rommelige affaire als je nodig hebt om de beker te schudden zetten tot een vuilnisbak of plastic om zich te ontdoen van opgehoopte stof en vuil zijn.

Elektrische Verbruik

Allergeen bescherming. Verwijdering van inhoud.
Allergeen bescherming. Verwijdering van inhoud.

Elektriciteitsverbruik. Kies een vacuüm dat hoge energie-efficiëntie heeft. Niet alleen zal je je aandeel in het ondersteunen van de wereldwijde groene beweging, maar bespaart u ook geld.