E2r

Hoe maak je een verstopte vuilnisbak vuilnis buiten te zetten

Een verstopte vuilophaal kan worden veroorzaakt door overgebleven voedsel dat het vliegwiel niet in staat was om te draaien door en malen. Het puin kan te groot zijn voor het apparaat te trimmen aan stukken. Als deze volledig niet werkt, kan het ook zijn dat de inrichting is vrij oud nu. Zo is het hebben van een harde tijd hakken de overblijfselen. Stop versluiering voor het nummer van de loodgieter in uw telefoonboek.

Hier zijn verschillende doe-het-zelf stappen op de vaststelling van een verstopte vuilophaal:

Hoe maak je een verstopte vuilnisbak vuilnis buiten te zetten. Schakel de stroom uit en controleer op de vuilnisbak.
Hoe maak je een verstopte vuilnisbak vuilnis buiten te zetten. Schakel de stroom uit en controleer op de vuilnisbak.
  1. Schakel de stroom uit en controleer op de vuilnisbak. Als het nog steeds aan, schakel uw apparaat voor uw eigen veiligheid. Gebruik een zaklamp om te zien door de gootsteen afvoer en het te controleren om wat voor object is eventueel het blokkeren van uw vuilnis. Als je iets vindt, een tang of een tang vast te pakken en neem de boosdoener uit.
  2. Gebruik een hex-sleutel het onzichtbare obstakels te verwijderen. Als het apparaat nog steeds niet werkt, kan onzichtbare obstakels worden die de schade veroorzaakt. Vind de hex-head-sleuf die in kwam met de installatie van uw afval verwijderen apparaat. Vervolgens vindt een hex-head sleutel (ook wel een Allen hoofd) dat de grootte van de opening onder uw huisvuilverwijdering past.
  3. Handmatig in te stellen vrij het vliegwiel van onzichtbare obstakels. Na het plaatsen van de sleutel, gebruiken om de bladen van het apparaat draaien. Dit zal automatisch verwijderen van een object dat kan worden jammen uw afval disposer. Als het te donker in de apparatuur om dit te doen, plaatst u een spiegel en een zaklamp op de bodem van de ontdoener van de verkoop-mechanisme te vinden.
  4. Als je geen geluk, gebruik dan hout stap drie te doen. Als je niet geïnstalleerd met een hex-head-slot, hebt u een 1 "x2" stuk hout in te voegen in de opening. U kunt ook gebruik maken van houten lepel of de stok van een bezem als er geen hout met een dergelijke grootte is beschikbaar. Steek het hout niftily binnen terwijl het proberen om het blad te vinden. Wanneer u hebt gevonden, moet u het blad draai dan langzaam heen en weer tot het afval wordt verwijderd en het apparaat wordt losgemaakt.
  5. Voer een test. Schakel de stroom in en plaats een klein stukje van voedsel in de vuilnisbak disposer. Als het mechanisme werkt efficiënt weer, dan bent u in staat om het probleem op te lossen. Maar als het voedsel vast komt te zitten in het apparaat weer, dan moet je opnieuw beginnen gaan over de procedures. Blijf proberen totdat de klomp wordt afgeschaft. Na een aantal pogingen en het mechanisme blijft niet werkt, dan moet je een nieuwe vuilophaal helemaal te krijgen. Maak je geen zorgen als je moet een nieuwe kopen. Het vervangen van uw verstopte huisvuilverwijdering kan economisch sparen, in plaats van te riskeren andere delen van de gootsteen door te proberen het te repareren.

Meestal is de eerste drie tot vier stappen werken na een reeks gaan door het proces. Blijf geduldig en heeft u uw huisvuilverwijdering sneller dan je denkt vast.