E2r

Hoe om behang te repareren

Er is altijd wel iets dat is zo vervelend dat je gewoon niet naar kijken langer. Peeling behang is gewoon een van die dingen, omdat het altijd lijkt te zijn op een centrale locatie. Meestal is het een opgerold hoek, of erger nog een hele naad geschild terug een centimeter ongeveer twee meter boven de televisie. Het vangt uw oog elke commerciële. Je weet wat er gedaan moet worden, maar je gewoon niet weet waar te beginnen.

Repareren behang dat unstuck geworden is nogal een gemakkelijke taak als je eenmaal weet hoe te beginnen, wat te gebruiken, en hoe de reparatie af. Er zijn uitzonderingen, omdat sommige wallpapers hoeft alleen maar helemaal vervangen. Nu, zolang het is gewoon een naad curling, of een hoek, of twee moet dit geen probleem zijn.

Papieren behang is makkelijker om mee te werken

Hoe om behang te repareren. Papieren behang is makkelijker om mee te werken.
Hoe om behang te repareren. Papieren behang is makkelijker om mee te werken.

Papieren behang is makkelijker om mee te werken, maar het is de vinyl soort wallpapers die lijken op de moeilijkst te lijmen terug op zijn plaats zijn als ze eenmaal gekruld. Heb je natuurlijk een soort van lijm, maar wat is niet zo duidelijk is het soort lijm die de baan een briesje zal maken. U kunt kiezen voor een lijm verkocht in buisjes, een naad sealer. Het probleem met dit soort lijm is het een beetje een hit of miss lijmsoort. Soms werkt het, en soms zal het niet.

De beste soort lijm te gebruiken op de meeste wallpapers, vooral vinyl is een vinyl te vinyllijm, of pasta verkocht in elke winkel die behang verkoopt. Dit is het bad of buis ontworpen om papier of vinyl grenzen plakken op bestaande behang, en werkt geweldig voor het repareren behang. Afhankelijk van de grootte van de "krul" zal afhangen van de grootte borstel je gebruikt voor de lijm. Meestal een kleine halve inch tot een inch een borstel volstaan.

Met vinyl in het bijzonder

Met vinyl in het bijzonder, en vooral als het is gekruld voor een tijdje. Het kan nodig zijn om het te verzachten een beetje met een spons of doek gedrenkt in warm tot mild warm water. U moet dan het papier nat om enige flexibiliteit te creëren, zoals vinyl blijkt vaak moeilijk eenmaal gekruld. Als u probeert om gewoon stok de gekrulde naad, of in een hoek terug kan keren bij volgende ochtend verlaat u meer gefrustreerd dan voordat je begon.

Met vinyl in het bijzonder.
Met vinyl in het bijzonder.

Nu moet je de lijm aan te brengen, of plak heel royaal aan het getroffen gebied. Overbelast het gebied. Je moet genoeg lijm achter het gekruld papier, zodat wanneer u op het terug op zijn plaats wat lijm zal sijpelen van de naad. Door het doen van deze extra stap het vertelt je dat er genoeg dekking achter het papier.

De volgende stap die u hoeft te doen is gebruik maken van een vochtige doek om stevig drukken, en veeg omhoog en omlaag de naad om eventuele overtollige lijm te verwijderen van het gezicht van het papier. Door het volgen van deze stappen hier moet je nu een perfect gerepareerd behang.