E2r

Hoe om gaten in muren te herstellen voor het schilderen

Als je een echt mooie lak in uw kamer

Als je een echt mooie lak in uw kamer, moet je om te beginnen met schone, gladde wanden. Repareren van eventuele gaten is een essentieel onderdeel van prep werk, en is eigenlijk vrij gemakkelijk te doen. Het eerste wat je hoeft te doen is het beoordelen van de hole - kleinere gaten zijn gemakkelijker te lossen. Grotere gaten kunnen nog steeds worden vastgesteld met doe-het-zelf-methoden, maar vereisen een beetje meer tijd en moeite.

Hoe om gaten in muren te herstellen voor het schilderen. Gebruik een plamuurmes om een kleine hoeveelheid spackle verspreid over het gat.
Hoe om gaten in muren te herstellen voor het schilderen. Gebruik een plamuurmes om een kleine hoeveelheid spackle verspreid over het gat.

Voor kleine gaatjes, zoals die veroorzaakt door spijkers, schroeven of spijkers, volgt u de volgende stappen:

 1. Gebruik een plamuurmes om een kleine hoeveelheid spackle verspreid over het gat.
 2. Laat de stopverf drogen, volgens de instructies van de fabrikant.
 3. Als het gat niet volledig gevuld is, of de spackled bit wordt niet gelijk met de rest van de muur, herhaalt u de stappen 1 en 2.
 4. Zodra het gat gevuld is, licht schuren het gebied om een glad oppervlak te creëren.

Voor grotere gaten, volg deze stappen:

Als je een echt mooie lak in uw kamer. Laat de stopverf drogen, volgens de instructies van de fabrikant.
Als je een echt mooie lak in uw kamer. Laat de stopverf drogen, volgens de instructies van de fabrikant.
 1. Gebruik een scherp mes om een vierkant rond het gat. (Dus het maken van een groter, maar gemakkelijker gerepareerd gat.)
 2. Snijd een vierkant van dezelfde grootte uit reserveonderdelen gipsplaten. Leg dit deel opzij.
 3. Met behulp van een aantal reserve hout, snijd een stuk dat is iets langer dan het gat. Steek deze in het gat, en schroef het aan de gipsplaten op een steun achter het gat te creëren.
 4. Steek de gipsplaten plein in het gat, en schroef deze op de steun achter het.
 5. Veilige stroken zelfklevende glasvezel gipsplaten tape rond de randen van de gipsplaten patch, zorg ervoor dat u ten minste een centimeter boven en een inch onder de naad.
 6. Gebruik een plamuurmes om gipsplaten compound verspreid over de randen van de patch, die de naden en de tape. (Krijg dit zo glad als je kunt.)
 7. Laten drogen, volgens de instructies van de fabrikant, en daarna licht schuren het gebied.
 8. Opnieuw met het plamuurmes, gelden gipsplaten verbinding om de volledige patch, volledig bedekt het oppervlak van de gepatchte gebied.
 9. Dit laten drogen, volgens de instructies van de fabrikant.
 10. Licht opschuren het hele gebied tot een gladde schilderij oppervlak te creëren.

Zodra alle gaten worden gerepareerd en je de muren zijn geschuurd zo soepel mogelijk, is het tijd om uw muren te primen. Dit is belangrijker dan u misschien denkt. Een goede primer zal helpen om alle patches te dekken, en zal zorgen voor een kwaliteit lak.