E2r

Hoe te drainage tegels te installeren

Waterdichte uw huis

Waterdichte uw huis. Drainage tegels zijn ontworpen om water uit je ondergrondse kamer weg te houden. Als je hebt ervaren lekkages in dat deel van uw huis, is het tijd om een drainage tegel te installeren in het. Dit systeem kan worden ingebed in uw kelder om zijn doel te dienen. U kunt de taak pakken door jezelf, maar je zeker nodig hebt enige kennis van de baan. Een goede voorbereiding en uitvoering weg vrijmaken voor betere resultaten. Hier zijn een aantal manieren om u te helpen de juiste zetten afvoer leidingen.

Hoe te drainage tegels te installeren. Bedek het grind met papier.
Hoe te drainage tegels te installeren. Bedek het grind met papier.
  • Maatregel. Krijg alle de exacte afmetingen van de getroffen kamer of het gebied dat moet worden gedekt. Dit geeft je de precieze meting van de pijp die je gaat kopen. De afvoerleiding moet vier centimeter in omtrek. De lengte is afhankelijk van uw meting, zoals vermeld. Langs de lengte van de buis zijn kleine gaten die zijn uitgeboord in de productielocatie. Weten ook het aantal hoek buizen die u nodig heeft.
  • Dig. Graaf de lengte van de verdieping waar de drainage tegels worden gesitueerd. En giet er dan ongeveer twee centimeter hoog van gewassen grind langs de dug gebied. Dit is het fundament van de afvoerpijp. Het is belangrijk om de gegraven met een goede vorm van grind vullen. Zorg ervoor dat de stapels grind goed worden gegoten en geëgaliseerd.
  • Installeer de buis. Zet de pijp boven op de grind met de pre-geboorde gaten naar beneden. Als u hoekstukken verbonden met de pijp, zorg ervoor dat alle onderdelen zijn goed snuffelde met elkaar. U kunt zich niet veroorloven een andere lekkage na het installeren van een pijp. Dat zal helemaal verslaan het doel. Ervoor zorgen dat alle delen van de drainagebuis zachtjes worden gezet om schade te voorkomen.
  • Bedekken met grind. Nogmaals, giet in een andere stapel van gewassen grind. Deze keer de meting loopt cm van de bodem van de uitgraving of base. Maar het moet ook niet verder dan een voet van de top van de gehele basis. Monteer de gewassen grind bovenop de drainagebuis, het grind als de bekleding.
  • Bedek het grind met papier. De volgende deklaag is het gebouw papier of de rode hars papier, die stevig moet vasthouden aan de wanden van de opgraving. Dit materiaal is waterdicht en ideaal voor het bedekken van oppervlakken in de behoefte van waterdichting. Het doet niet waterdicht de oppervlakte per se, maar het heeft een luchtbarrière vermogen dat maakt het populair in vloersystemen.
  • Bedek met vuil. De laatste toplaag is vuil. Giet vuil over de afvoerleiding om het in stand te houden.

Afscheid te nemen van lekkende kelders of kamers

Afscheid te nemen van lekkende kelders of kamers. Je hoeft niet te wachten op professionele loodgieters om uw drainage problemen op te lossen. Door middel van deze stappen, kunt u een nieuw leidingsysteem die zeker kunnen oplossen van het probleem van insijpelend water en over uw kamers te bouwen. Met de juiste voorbereiding en uitvoering, kunt u absoluut en succesvol te installeren uw eigen drainage tegels. Het vraagt alleen een beetje van vastberadenheid om het project af. Het zal de moeite waard op het einde.