E2r

Hoe te europese kastdeur scharnieren passen voor home improvement

Europese kastdeur scharnieren

Europese kastdeur scharnieren, ook wel bekend als verborgen scharnieren omdat ze niet verschijnen als de kastdeuren gesloten zijn, zijn eenvoudig aan te passen wanneer de deuren niet op een lijn. De scharnieren kunnen worden aangepast langs drie richtingen: verticaal, horizontaal en naar voren en achteren. U kunt een kruiskopschroevendraaier voor deze operatie nodig.

Hoe te europese kastdeur scharnieren passen voor home improvement. Bepaal welke manier de deuren niet op een lijn.
Hoe te europese kastdeur scharnieren passen voor home improvement. Bepaal welke manier de deuren niet op een lijn.

Hier zijn de stappen voor het aanpassen van Europese kastdeur scharnieren:

  • Bepaal welke manier de deuren niet op een lijn. Sluit de kast en controleer op hiaten of overlappingen. Veeg de behuizing oppervlakken evenals de omgeving, zodat u een schone reparatie omgeving.
  • Toegang krijgen tot de scharnieren. Open de deuren en controleer de rand het dichtst bij het kabinet lichaam. Verwijder eventuele kast inhoud die wordt geblokkeerd door de scharnieren. Pop uit elke scharnier deksel met een platte schroevendraaier. Begin met de onderste scharnier eerste om ervoor te zorgen dat de deur niet af te vallen door een ongeval. Beter nog, iemand houdt de deur terwijl u gehannes met de scharnieren om het te kunnen vallen. Een laaggelegen kastdeur kan ook worden gestut met verschillende boeken tijdens het losmaken van de scharnieren.
  • Bepaal het scharnier stijl. Sommige Europese kastdeur scharnieren hebben een schroef die beide delen van het scharnier hecht, terwijl anderen hebben een glijdende bar met twee schroeven, een voor de verticale herpositionering en een andere voor horizontale herpositionering.
  • Stel de schroeven van de scharnier plaat. Het scharnier plaat wordt in de kast lichaam bevestigd met twee schroeven. Door het losdraaien van deze bouten langs een rotatie tegen kan de kastdeur dan worden ingesteld op de juiste hoogte. Bevestig de schroeven na uw aanpassingen. Werk langzaam en stevig om te voorkomen beschadiging van de schroefkop, dat je ervan weerhoudt de oprichting van een stevige grip met je schroevendraaier. Nieuwe modellen hebben klikbevestiging covers voor gemakkelijke aanpassingen.
  • Zoek de andere schroeven. De rug schroef bepaalt de nabijheid van de deur naar de rest van de behuizing. De voorste schroef past de deur van links naar rechts. Draai ze met een schroevendraaier om de deur te passen langs deze richtingen. Gebruik je ogen naar de juiste pasvorm, evenals trial-and-error oordelen.
  • Controleer de uitlijning van de deur. Verder af te stellen totdat de deur voldoende is uitgelijnd. Na afwerking met een deur scharnier, door naar de volgende. Na afwerking met een deur, ga naar de tegenhanger deur. Als de scharnieren hebben covers, vervang ze.
  • Bel voor een reparateur als je problemen ondervindt. Als je merkt dat je niet bekend bent met het kabinet scharnier of de kasten zelf zijn in een moeilijk te bereiken gebied, vraag dan uw gebouw onderhoudspersoneel voor hulp. Zij zullen de meeste kans hebben de nodige instrumenten om het probleem op te lossen voor je. Helpen ze met het vasthouden van de kastdeur of vasthouden van de zaklamp.

Vervang uw gereedschap terug naar hun juiste opslag

Vervang uw gereedschap terug naar hun juiste opslag. Zorg ervoor dat de schroevendraaier doet het kabinet oppervlak niet beschadigen. Als u wilt beschadigde scharnieren te vervangen, te beginnen met de onderste scharnier eerste en werken met een deur tegelijk. Hebben iemand houd de deur terwijl u los het scharnier schroeven.