E2r

Hoe te freon toe te voegen aan een raam airco unit

Freon is een koelmiddel dat wordt toegevoegd aan airconditioners

Freon is een koelmiddel dat wordt toegevoegd aan airconditioners, koelkasten en andere apparaten en machines die een koudemiddel nodig. Het is gemaakt van niet-toxische en niet-ontvlambare stof die al een aantal chloorfluorkoolwaterstoffen die in 1928 in gebruik geweest sinds de uitvinding vormt. Als uw airco unit niet af te geven voldoende koele lucht zoals het zou moeten, of hebben de spoelen ijs opbouwen, kan het zijn dat de Freon circuleert in de spoelen al leeg is of moet bijvullen. Er zijn regels die moeten worden gevolgd bij de behandeling van Freon en je moet ze observeren. Hieronder zijn de stappen op hoe te Freon toe te voegen aan een raam airconditioner unit.

Hoe te freon toe te voegen aan een raam airco unit. Neem uit de handleiding voor uw airco unit en controleer de soort koelvloeistof uw airconditioner zal nemen.
Hoe te freon toe te voegen aan een raam airco unit. Neem uit de handleiding voor uw airco unit en controleer de soort koelvloeistof uw airconditioner zal nemen.
  • Neem uit de handleiding voor uw airco unit en controleer de soort koelvloeistof uw airconditioner zal nemen. Uw toestel zal niet goed werken als je een ander type koelvloeistof toe te voegen. De meeste home airconditioners gebruiken R22, die wordt verkocht in kleine blikjes. Je moet een Freon kit te kopen.
Zorg ervoor dat u de juiste veiligheidsuitrusting te dragen bij het toevoegen van Freon. Je moet je ogen en je handen als je longen te beschermen. Immers Freon is nog steeds een gas verbinding.
  • Haal de airconditioner uit je raam en plaats deze op een vlakke ondergrond waar u gemakkelijk toegang tot stromend water hebben. Reinig de spoelen eerst als stof en vuil kan ook leiden tot de airconditioner niet goed werkt. Verwijder de lamellen alsook de luchtfilter en slang naar beneden om stof dat het filter verstopt te verwijderen. Verwijder overtollig water uit het filter en laat ze drogen. Reinig de lamellen ook. Monteer alles en opnieuw installeren van uw toestel. Niet eerst aansluiten op de stroomvoorziening.
  • Zoek de compressor van de airconditioning unit. Dit is een cilindervormige tank met twee lijnen verbonden. Verwijder de twee kleppen van de Freon kit. Een van de kleppen is de toevoerkraan, die gemakkelijk te identificeren, omdat dit de grootste van de twee. De kleinere klep de tapkraan worden. Uw Freon kit zal hebben instructies over hoe deze kleppen hechten aan de twee lijnen op de compressor van het apparaat.
  • Zodra de kleppen correct zijn bevestigd aan de twee lijnen op basis van de Freon kit instructies, neem de Freon container. Bevestig de airconditioner op de voedingsbron en zet deze op het hoogste niveau als u deze hebt ingeschakeld. Dit zal ervoor zorgen dat het apparaat in staat te zuigen in de Freon van buitenaf bus zal zijn. De bus van Freon moet om de twee kleppen die u hebt aangesloten op de twee belangrijkste lijnen in de compressor worden bevestigd. De Freon kit zal de instructies over hoe de bus goed te hechten. De airconditioner zal dan in staat zijn om de koelvloeistof te trekken in de spoelen.
  • Bewaak uw airconditioning unit. U zult de verandering in temperatuur merken als het Freon wordt getrokken inch Zodra het toestel in alle Freon heeft genomen zet hem dan uit en trek de stekker. U kunt nu de Freon bus en de twee kleppen die u hebt aangesloten. Verzegelen van de twee hoofdlijnen van de compressor.

Als u niet een gecertificeerd monteur niet proberen om dit zelf te doen, want er zijn EPA-voorschriften die moeten worden gevolgd bij de omgang met Freon. Er zijn ook thuis airconditioning units die professioneel onderhoud nodig. Vaak het grootste deel van de storingen die zich voordoen met thuis airconditioners zijn te wijten aan vuile batterijen en luchtfilters die zijn verstopt met vuil. Zorg ervoor dat deze schoon zijn en controleer of de ventilator motor goed werkt voordat u probeert om Freon voegen.