E2r

Hoe te hardhouten vloeren Refinish zonder schuren

Het zou niet verrassend zijn als de gedachte van het schuren van de hardhouten vloeren van uw huis je ineenkrimpen. Schuren verlaat uw huis stoffig en kan wegnemen het karakter van uw hardhouten vloeren. Het is ook een dure methode die een groot gat op de zak kunnen verlaten.

  • Je hoeft niet te schuren uw hardhouten vloeren om ze te herstellen in hun oorspronkelijke staat. U kunt terug te brengen de warmte en glans van uw hardhouten vloeren door zachtjes polijsten het en coating met polyurethaan hars. Hieronder is de stap-voor-stap procedure:
  • Het verzamelen van de materialen. Je moet houtpasta, fijn schuurpapier, een schraper, een hamer, een polyurethaan lak, terpentine, een boenmachine, een trekker spons mop, en een katoenen doek lap voor deze activiteit. Als je een houtkleur die overeenkomt met de kleur van uw hardhouten vloeren niet kunnen vinden, kopen Elmer's stainable houtpasta. Dit hout vulmiddel is niet gekleurd, zodat u kunt het te kleuren met een vlek pen die overeenkomt met de kleur van uw hardhouten vloeren.
  • Bereid uw hardhouten vloeren. Verwijder alle stukjes van meubilair en het tapijt van de kamer die je gaat Refinish. Inspecteer de hardhouten vloeren voor elke blootgestelde nagels of overstag strips. Hamer langs de blootgestelde nagels die je hebt gevonden en verwijder de overstag strips met een schraper. Ook, kijk naar je hardhouten vloeren voor hiaten. Vul deze gaten met hout vulmiddel.
  • Buff uw hardhouten vloeren. Gebruik een boenmachine te lichtvaardig schrapen de bovenste laag van uw hardhouten vloeren. Werken de boenmachine rond het hele gebied van de ruimte. Het weefsel met fijn schuurpapier om gebieden die de boenmachine niet kan bereiken schuren. Als je klaar bent polijsten uw hardhouten vloeren, bevochtigt u een katoenen doek doek met terpentine en het gebruiken om uw hardhouten vloeren vegen. Deze procedure zal uw hardhouten vloer klaar voor hars toepassing.
  • Solliciteer polyurethaanhars op uw hardhouten vloeren. Leg een laag van polyurethaan hars op uw hardhouten vloer met behulp van een trekker spons mop. Laat het hars remedie voor ongeveer twaalf uur voordat het lopen op de hardhouten vloeren en zetten terug het tapijt en het meubilair.
  • Als je alleen voor het overspuiten van hardhouten vloeren op een klein gebied, kunt u een chemisch schuursysteem gebruiken in plaats van polijsten en coating het gebied met polyurethaan. Deze methode is handig als het laat u uw hardhouten vloer Refinish zonder weg te vegen houtkrullen. Je hoeft alleen maar om ervoor te zorgen dat de ruimte waarin u werkt aan goed geventileerd om te voorkomen dat het inademen van de chemicaliën van het schuren systeem.

Wilt u donkerder de tint van uw hardhouten vloeren

Hoe te hardhouten vloeren Refinish zonder schuren. Het verzamelen van de materialen.
Hoe te hardhouten vloeren Refinish zonder schuren. Het verzamelen van de materialen.

Wilt u donkerder de tint van uw hardhouten vloeren? Geen probleem! U kunt de kleur van uw hardhouten vloeren te verdiepen zonder dat overspuiten van hen. Zet een pigment van uw gewenste kleur op een heldere urethaan en gebruik deze om de vacht van uw hardhouten vloeren. Het is aan u of u een op olie gebaseerde urethaan of een op water gebaseerde men zou gebruiken. Maar zorg ervoor dat de tint die je gaat mengen met de urethaan is compatibel met de urethaan. Vraag de hardware personeel voor informatie over dit. Als je klaar bent het aanbrengen van de gekleurde urethaan op uw vloer, laat het drogen en breng dan een tweede laag van onbezoedelde urethaan finish op de top van de gekleurde urethaan om uw vloer te beschermen.