E2r

Hoe te keukengereedschap identificeren

Het identificeren van de verschillende soorten keukengerei kan een taak zijn vooral voor degenen die niet zo bekend zijn met de keuken. De komst van de technologische vooruitgang maakte plaats voor een meer gemakkelijke proces van voedsel maken. Dit is door de ontwikkelingen op keuken tools ook. Meer en meer stukken in beeld, allemaal ontworpen om voedselverwerking te maken in de keuken sneller en efficiënter te maken. Het identificeren van stukken kunnen ingewikkeld en verwarrend voor een beginner. Hier zijn een aantal eenvoudige stappen die u kunnen helpen bij het identificeren van elk en een van hen:

  • Wat weet je tot nu toe? Beoordeel welke items u bekend bent met van die die nog onbekend voor je zijn. Dit geeft je een idee over waar te beginnen en welke items u van plan om eerst op op uw identificatieproces. U vindt het misschien interessant dat niet alle items kunt u puzzelen zelfs als het de eerste keer is ze te zien. Bijvoorbeeld, je misschien niet een paar keuken schaar eerder hebben gezien, maar te oordelen over hoe het eruit ziet (als een paar van een normale schaar), kan je goed weet zijn doel.
  • Observeer elk gereedschap. Hun verschijning zegt zo veel over wat ze zijn ontworpen om te doen. Zo kunt u gemakkelijk bepalen wat de maatbeker is voor slechts door te kijken naar de markeringen. Gezond verstand zal je vertellen dat het een keuken instrument dat wordt gebruikt voor het meten van nauwkeurige hoeveelheden van de ingrediënten. Als het gereedschap niet bekend is en het uiterlijk is van geen hulp voor u, kunt u altijd uw onderzoek in boeken en online.
  • Scheid elk instrument volgens categorie. Het is moeilijk om te slikken een grote portie in een teug leeg. Probeer het snijden van het werk in kleinere porties door het categoriseren van de instrumenten onder bakken tools, voedselbereiding gereedschap, kookgerei, draagbaar gereedschap, elektrisch gereedschap, handbediend gereedschap en de lijst gaat maar door. Dit zal zeker dingen makkelijker te maken en duidelijker voor u te begrijpen.
  • Bezoek de online keukengerei galeries. Er zijn een heleboel van online gidsen die foto's van verschillende keuken tools, zowel gemeenschappelijke als bijzondere huizen. Er zijn een heleboel van de keuken showrooms online die zelfs kan u instructies geven over het juiste gebruik van een specifieke keuken gereedschap. Er zijn zelfs onafhankelijke sites voor elke categorie van keuken tools voor een meer diepgaande discussies.
  • Kijk kookshows. Kijken kookshows is als het kijken naar keuken gereedschappen in actie. Je krijgt te zien hoe elk instrument werd gebruikt voor een specifieke taak in het hele proces van voedselbereiding. Er zijn zelfs koks die verschaffen een korte introductie over tools die zijn vrij onbekend en nieuw in de markt.
  • Lees boeken over keukengerei. Deze boeken zijn goede referenties die u kunnen helpen identificeren, zelfs de meest complexe en unieke keuken tools die vandaag worden gebruikt. Een mooi boek geschreven door Christine McFadden getiteld: De essentiële keuken: basisinstrumenten, recepten en tips voor de inrichting van een klassieke keuken , is goed voorbeeld van.

Hoe te keukengereedschap identificeren. Wat weet je tot nu toe?
Hoe te keukengereedschap identificeren. Wat weet je tot nu toe?

Ze zeggen dat het drukste gedeelte van het huis is de keuken. Er gaat niets boven het beheersen van de instrumenten die in wezen is dit gedeelte van het huis werk.