E2r

Hoe te lood verf te verwijderen

Enkele jaren geleden, loodhoudende verf waren de standaard

Enkele jaren geleden, loodhoudende verf waren de norm. Als uw huis is meer dan dertig jaar oud, is er een grote kans dat het lood verf heeft. Oorspronkelijke eigenaren natuurlijk weten wat verf je huis heeft. Maar als er oud-bewoners van het huis, kunt u uw huis een nieuwe likje verf. Pas de verflaag en weten of het giftig of niet.

Hoe te lood verf te verwijderen. Plak alkaline stripper is sterker dan de eerste chemische stripper.
Hoe te lood verf te verwijderen. Plak alkaline stripper is sterker dan de eerste chemische stripper.

Loodverf is giftig verf

Loodverf is giftig verf. Lood kan leiden tot blijvende schadelijke effecten op organen en de hersenen. Het is zeer schadelijk voor het milieu. Je kunt niet zomaar overal beschikken over loodverf. Het is afgevoerd overeenkomstig de hiervoor giftig afval.

Enkele jaren geleden, loodhoudende verf waren de standaard. Houd de alkalische stripper 's nachts.
Enkele jaren geleden, loodhoudende verf waren de standaard. Houd de alkalische stripper 's nachts.

Verwijder een loodhoudende verf van een deur met de volgende procedure.

 1. Bereid jezelf door het dragen van een masker, oogbescherming, handschoenen en kleding die kunnen worden beschikken nadat de taak.
 2. Verwijder de scharnierpennen van de deur door ze uit.
 3. Draag de deur naar een open werkruimte als een garage of een schuur.
 4. Bepaal hoeveel lagen verf je te maken krijgt met.
 5. Start het verwijderen van verf met chemische afbijtmiddelen, want het is veel veiliger dan schuren en schrapen. Vergeet niet om uw veiligheid vistuig gebruiken: veiligheidsbril, rubberen bollen, maskers, en wegwerp papieren overall.
 6. Gebruik elektrische verwarming geweren of infrarood verf stripper om de verf voor het eenvoudig schrapen en verwijdering te verzachten.
 7. Een pasta soort stripper kan ook worden gebruikt voor het vormen vasthouden. Wanneer de verf zacht is, bellen en klaar voor schrapen.
 8. Losse verf kan nu worden geschraapt door het gebruik van een brede plamuurmes. Borstels zijn de beste tools voor het verwijderen van losse verf.
 9. Verwijder de overblijvende laag van een ander soort stripper. Soms, zelfs als je al had veel verf verwijderd, zijn er nog resterende lagen verf worden verwijderd.
 10. Plak alkaline stripper is sterker dan de eerste chemische stripper. Het is een vorm van pasta en heeft geen dampen, maar je moet nog steeds je ogen en handen te beschermen. Breng de alkalische stripper met een plamuurmes.
 11. Houd de alkalische stripper 's nachts. Voor deze stripper om echt te werken, het moet nat voor 24 uur. Bedek de stripper met een freezer paper stevig gedrukt op de top om zo veel lucht te voorkomen als mogelijk.
 12. De volgende ochtend, krijgen een plamuurmes om de vriezer papier te verwijderen en samen te schilderen. Als er nog resterende strippers of verf die niet kan worden afgeschraapt, gebruik spons en water om ze te wassen.
 13. Na het verwijderen van alle verf, kunt u vervolgens vlekken en polijst de deur. Je drogen en zand, dan prime en spuit het opnieuw.
 14. Probeer een laatste toepassing van stripper als sommige meer verven worden niet verwijderd.

Inderdaad, lood verf giftige verf. Maar als je weet hoe om te gaan met het, kunt u repaint of opnieuw lakken uw deur en zelfs uw huis zonder dat er schadelijke effecten voor u en voor het milieu.