E2r

Hoe te meeldauw op strandstoelen vernietigen

Schimmel en meeldauw groeien op zowat elk vochtig oppervlak

Schimmel en meeldauw groeien op zowat elk vochtig oppervlak. Tijdens het gebruik van een luchtontvochtiger in vochtige gebieden van uw huis zou kunnen helpen de verspreiding van de schimmel en meeldauw, kunt u nog steeds te vinden op oppervlakken die in contact komen met vocht. Een voorbeeld zou zijn strandstoelen die weg waren verscholen zonder dat hun oppervlakken eerst volledig opdrogen, of die gewoon constante blootstelling aan vochtige of vochtige zeelucht. Het kan duur krijgen, weg te gooien stoelen elke keer als ze beginnen te meeldauw groeien. Maar wie wil zitten op stoelen zwart gebeitst in vlekken? Gelukkig kunnen vernietigen meeldauw op strandstoelen worden gedaan zonder het gebruik van agressieve chemicaliën. Hier is hoe:

  1. Ervoor kiezen om azijn gebruiken om meeldauw te vernietigen. Haal het strand stoelen buiten eerst. Uitvoeren van deze taak in een goed geventileerde ruimte is een must als de geur van azijn irriterend voor sommige mensen kan zijn. Daarna vult een hele spuitfles met witte gedistilleerde azijn. Gewoon spuiten deze rechtstreeks aan de oppervlakken van de strandstoelen en laat goed drogen. Er is geen noodzaak om de azijn spoelen. Ook zal de geur van de azijn volledig verdwijnen in een paar uur dus je hoeft geen zorgen te maken over het zitten op een zure geur strandstoel later.
  2. Gebruik tea tree olie te reinigen van uw strandstoelen. Tea tree olie of melaleuca olie komt uit de bladeren van de Melaleuca alternifolia planten inheems in New South Wales, Australië. Tea tree olie heeft een sterke kamfer-achtige geur en is bewezen dat een breed spectrum fungicide dat is waarom het vaak gebruikt in cosmetica. Tea tree olie heeft ook een sterke antibacteriële en antiseptische eigenschappen die goed is voor het gebruik bij de vervaardiging van bepaalde chemicaliën huishoudelijke producten. Tea tree olie kan vervolgens worden gebruikt als schoonmaakmiddel om meeldauw te vernietigen op strandstoelen, maar het is niet zo goedkoop als witte azijn. Om tea tree olie te gebruiken, eerst vullen een spuitfles met drie kopjes kraanwater. Daarna voegen in drie theelepels van tea tree olie. Gewoon schud de spray fles goed te mengen van het mengsel. Nogmaals, zorg ervoor om dit buiten te nemen met de stoelen. U kunt dan spuit deze rechtstreeks op uw schimmel-aangetaste strandstoelen. Er is geen noodzaak om de tea tree olie spoelen met water. Zijn sterke aromatische geur zal natuurlijk verdwijnen in dagen als goed, en je bent waarschijnlijk te vinden aangenaam, toch.
Hoe te meeldauw op strandstoelen vernietigen. Ervoor kiezen om azijn gebruiken om meeldauw te vernietigen.
Hoe te meeldauw op strandstoelen vernietigen. Ervoor kiezen om azijn gebruiken om meeldauw te vernietigen.

Nu, als er familieleden allergisch voor sterke geuren, dan is een goed alternatief zou grapefruit zaad extract als het geen waarneembare geur. Grapefruit zaad extract is duurder dan tea tree olie wel. Grapefruit zaad extract is niet al zo gemakkelijk beschikbaar. Om dit te gebruiken, vul een spuitfles met drie kopjes kraanwater en voeg in dertig druppels grapefruit zaad extract. Gewoon schudden om het te mengen goed en spuit rechtstreeks naar getroffen oppervlakken van de strandstoelen. Nogmaals, er is geen noodzaak om dit brouwsel afspoelen met water.