E2r

Hoe te vloertegel verwijderen

Een manier van het houden van uw huis in stijl is om oude vloertegels vervangen door nieuwe. Hoewel er bedrijven die om zulke dingen te doen voor u, kunt u het opslaan van honderden dollars door gewoon het zelf te doen. Inderdaad, dit is een zeer eenvoudig home improvement project dat je kunt doen tijdens het weekend. Hier is hoe te verwijderen keramische tegels die op een betonnen sokkel.

  1. Reinig uw werk plek en verwijder alle apparatuur of meubilair. Je wilt niet dat ze beschadigd door tegel stukken uit tijdens het proces vliegen. Ook bereid je door het dragen van overall en dicht schoenen. Als u niet beschikt over een overall, dragen lange mouwen en volledige lengte broek. Denk er ook aan werken handschoenen en een veiligheidsbril te dragen voor de hand een oog bescherming. Het dragen van de juiste kleding zal ervoor zorgen dat je niet wordt geschaad tijdens het proces van het verwijderen van oude vloertegels.
  2. Omdat je gaat om oude keramische tegels te verwijderen op een betonnen sokkel, moet u eerst breken de specie die je kunt vinden tussen de tegels. Gebruik een hamer en een beitel te breken van de specie. Fungeert dit grout uit en lijm dus als je eenmaal breken, zal het makkelijker zijn om de tegels te breken.
  3. Laat uw manier met de voorhamer en breken de tegels. Streef naar het midden van de tegels als het bijna garandeert dat de tegels gemakkelijk zal breken wanneer je eindelijk raakte de randen van de tegels. Op een andere nota, is dit een goede manier om wat stoom afblazen als je boos bent of gewoon gestrest.
  4. Verwijder de gebroken tegels met een platte schop. Als u van plan bent om de gebroken tegels recycle voor een kunst en kunstnijverheid project later op, dan kunt u ophalen van de degene die je interessant vindt en bewaar ze in een houten doos of plastic container en bewaar ze. Verwijder de kleinere tegel stukken van het vegen van hen en scheppen ze met een blik. U kunt gooi ze in een vuilniszak.
  5. Na het verwijderen van de gebroken keramische vloertegels, zult u merken dat de vloer ongelijk is met mastiek. Verwijder ze met behulp van de hamer en beitel u eerder aan de voeg te verwijderen. Dit kan zeer tijdrovend, maar je ziet de voordelen daarvan na het verwijderen van alles.
  6. Het schoonmaken van de ruimte met behulp van een bezem en een blik. Daarna kunt u gebruik maken van een stofzuiger om stof en kleine deeltjes die je niet in staat waren om vegen te verwijderen.
  7. Voltooi de reiniging up proces door het dweilen van de vloer. Dweilen geeft je ook een idee als de vloer is nu nog. Als er nog steeds oneffenheden, herhaalt u stappen 5 tot 7 totdat de vloer is zelfs. Alleen als de vloer nog is kan je vertellen dat het klaar is om op nieuwe vloertegels.

Vervanging van oude vloertegels met nieuwe is een geweldige manier om uw huis opknappen. Bespaar honderden euro's door te doen het zelf. U voelt een groter gevoel van voldoening nadat u de nieuwe tegels geïnstalleerd en gezien uw werk van liefde.

Hoe te vloertegel verwijderen. Reinig uw werk plek en verwijder alle apparatuur of meubilair.
Hoe te vloertegel verwijderen. Reinig uw werk plek en verwijder alle apparatuur of meubilair.