E2r

Hoe terug te kopen werf speeltuin materiaal

Beslissen wat oppervlak je achtertuin speeltuin moet betrekking hebben is net zo belangrijk als de beslissing wat voor soort spelen werf toebehoren en uitrusting te kopen. Zoals altijd, de veiligheid van kinderen is een topprioriteit. Hier zijn tips over hoe om te spelen werf bodemmateriaal te kopen.

Hoe terug te kopen werf speeltuin materiaal. Beschouw een materiaal dat fungeert als een zeer effectieve kussen of shock absorber.
Hoe terug te kopen werf speeltuin materiaal. Beschouw een materiaal dat fungeert als een zeer effectieve kussen of shock absorber.
  1. Beschouw een materiaal dat fungeert als een zeer effectieve kussen of shock absorber. Ongeacht hoe streng je een oogje houden op kinderen wanneer ze spelen, zijn er gevallen waarin je niet vallen of kleine ongevallen kan voorspellen. Kinderen zullen kinderen en ze zullen niet zo waakzaam zijn of als de hoogte zijn van de veiligheidsvoorschriften wanneer ze alleen zijn gericht op het genieten van zichzelf. Als ouder of iemand die zorg draagt voor de veiligheid van een kind en het welzijn, alleen spelen erf grond materialen die dubbel als een effectieve kussen of schokbreker zoals hout mulch, grind, zand of rubberen matten. Deze materialen verminderen de kans op letsel-veroorzakende of levensbedreigende valt, zolang een voldoende hoeveelheid wordt gebruikt voor het opvullen van de spelen werf ruimte.
  2. Verkrijg de maten van uw spelen werf ruimte. Voordat er iets ofwel een vulling of rubberen matten te kopen, zorg ervoor dat de afmetingen van uw speeltuin eerste krijgen. Begin met de lengte en breedte. Krijgen dan het gebied dat u wilt dekken door de breedte en de lengte te vermenigvuldigen. Als u kiest voor het gebruik van een vulling (hout mulch, zand, grind, enz.) moet u ook het volume van de grond bedekking krijgen. Wijzen iets tussen de 6 tot 12 centimeter voor de diepte. Vervolgens vermenigvuldig de breedte, lengte en diepte aan het volume in kubieke voeten te krijgen. Dat is hoeveel vulling je nodig hebt om te krijgen. Voor een effectievere schokdempende kwaliteit, kunt u ook baseren de diepte van de hoogte van het hoogste toegankelijke deel van het spelen werf apparatuur en accessoires. Bijvoorbeeld, als u een schommel, het draaipunt kan worden beschouwd als de hoogste toegankelijke deel. Voor slides, het hoogste toegankelijke gedeelte is de top van de schuif. En voor zie-zagen, het is het hoogste punt dat elke kant van de wip kan bereiken. Maar als u besluit om rubber matten gebruiken, controleer dan de meting van de beschikbare matten. Kijk of ze binnen de afmetingen van uw spelen werf grond zou passen.
  3. Bezoek de lokale hardware winkel of speeltoestellen slaan. Bouwmarkten voeren ook vult en rubbermatten. Rubberen matten kan komen in effen of kleurrijke degenen met interessante ontwerpen voor kinderen. Als de bouwmarkt niet hebben wat je nodig hebt, kunt u uit een speeltoestel winkel bestellen. Als u online bestelt, kunt u het aan u geleverde materialen.
  4. Gebruik materiaal dat overeenkomt met het spel werf omgeving. Om buiten te spelen werven, zijn vulmaterialen best gebruikt. Zand en mulch in het bijzonder, gaat goed met alle natuurlijke omgeving. Let op dat mulch, zoals houtsnippers, is ook een biologisch afbreekbaar materiaal en in de tijd, geleidelijk zakt naar de grond. Als u deze gebruikt, zou je nodig hebt om te vullen het minstens een keer per jaar. Rubberen matten worden meestal gebruikt voor indoor spelen werven.

Veiligheid van uw kinderen in de speeltuin werf moet altijd worden gegarandeerd niet alleen door te kiezen voor stevige, goed gebouwde apparatuur, maar ook door te kiezen voor kindvriendelijke materialen te dekken en omringen het spelen werf. Materialen die val van een kind kunnen opvangen moet worden aan de top van de lijst.