E2r

Hoe u uw dek kijkje gloednieuwe opnieuw te maken

Wordt blootgesteld aan allerlei extreme omstandigheden

Wordt blootgesteld aan allerlei extreme omstandigheden, het dek zeer waarschijnlijk saai en versleten na een paar jaar uit. Maar omdat het dek, samen met andere huis delen, is bepalend voor de algehele look van uw huis, waardoor het overspuiten behandelingen noodzakelijk. Als uw veranda of terras is schreeuwen voor overspuiten, kunt u zich ertoe de volgende stappen uit om het opnieuw te kijken gloednieuw.

Hoe u uw dek kijkje gloednieuwe opnieuw te maken. Begin kleuring je deck.
Hoe u uw dek kijkje gloednieuwe opnieuw te maken. Begin kleuring je deck.
  1. Reinig het dek. Voordat er iets, altijd schoon het dek oppervlak voor te bereiden voor de kleuring en overspuiten raakt. Je moet al het vuil, schimmel, en puin met zuurstof bleekmiddel te verwijderen. U kunt een hogedrukreiniger gebruiken om het dek volledig schoon. Als u het verwijderen van oude vlek, is het het beste om een vlek stripper te gebruiken. Na het reinigen, laat uw dek drogen gedurende ten minste twee dagen voordat wordt overgegaan tot de behandelingen overspuiten.
  2. Schuur het dek. Schuren kan heel bewerkelijk, maar het zorgt ervoor dat het dek kan houden welke behandeling overspuiten toegepast. Met behulp van een schuurmachine, kunt u gladstrijken van de gebroken en gebarsten dek oppervlak, waardoor het blootstellen van de gezondere hout eronder. Dit op zijn beurt voorkomt dat de houtvezels uit afpellen.
  3. Begin kleuring je deck. Nadat u er zeker van het dek is al schoon en glad is, kunt u nu beginnen met het kleuren van het dek. Gebruik een roller, spuit of kwast om dit te doen. Want je hebt een heleboel vlek opties in de markt, is het verstandig om het beste product te krijgen met de beste ingrediënten. Vergeet niet, product prijzen variëren naar gelang van hun bestanddelen en ingrediënten. En meestal degenen goedkoop verkocht niet omhoog houden met het verstrijken van de tijd. Daarom, om te schillen en kleur verlies na een paar maanden te vermijden, kiest u een premie beits. Voor het aanbrengen van de vlek, vergeet niet om het etiket te lezen om te weten hoeveel lagen nodig zijn en onder welke voorwaarden zij moeten worden toegepast. Na aanbrengen, drogen de vlek gedurende twee dagen.
  4. Breng afdichtmiddel. Doe dit alleen als de vlek is al droog. De kit zal het dek geeft een glanzende afwerking en het te beschermen tegen extreme omstandigheden. De aard van de kit te gebruiken meestal afhankelijk van uw locatie. Als u woonachtig bent in een zonnige omgeving, bijvoorbeeld, is het raadzaam om een kit die het dek te laten vervagen en tegen de schadelijke effecten van de zon houdt krijgen. Als u in een regenachtige locatie, kiest u een kit met waterdichte kwaliteit. Na het aanbrengen van de kit, wacht tenminste twee dagen voordat u het dek weer.
  5. Doe een regelmatig onderhoud. De beste manier om je deck kijk weer nieuw maken is om een regelmatig onderhoud te doen. Reinig het dek wanneer dat nodig is. Verwijder vuil en stof. En toepassen vlek zodra het dek verliest zijn kleur. U kunt een bleekmiddel gebruiken om het uiterlijk van het dek te herstellen.

Waardoor het dek lijken alsof het nieuw is, is eenvoudig. Met slechts een paar gereedschappen, materialen en tijd, kunt u een anders groezelige dek veranderen in een die de moeite waard komt naar is.