E2r

Hoe wordt verzinkt staal metaal te reinigen

Vanwege zijn duurzaamheid en functionaliteit

Vanwege zijn duurzaamheid en functionaliteit wordt gegalvaniseerd metaal van verschillende doeleinden. Het wordt gebruikt in het maken van dingen zo groot als scheepsrompen en zo klein schroeven en bouten. Vellen van gegalvaniseerd staal worden ook gebruikt in een groot aantal bouwprojecten. Om te voorkomen dat de functionaliteit, gegalvaniseerd staal metaal moet regelmatig worden schoongemaakt. Dit is om de lagen van zinkoxide, het metaal beschermingsbarrière van uitputting en corrosie. Reiniging gegalvaniseerd staal metaal is vrij eenvoudig. Hier zijn de stappen.

Hoe wordt verzinkt staal metaal te reinigen. Bereid de reinigingsoplossing.
Hoe wordt verzinkt staal metaal te reinigen. Bereid de reinigingsoplossing.
  1. Spoel de metaal. Het spoelen van de metalen neemt alle los vuil, met inbegrip van kleine stukjes van rotsen en zand. U kunt Spoel het vuil of spatwater uit een emmer om weg te spoelen. Zorg ervoor dat alle vuil van het oppervlak te verwijderen om het schoonmaken een stuk eenvoudiger.
  2. Bereid de reinigingsoplossing. Gegalvaniseerd staal metaal vereist slechts water en zeep. In een emmer, meng een kopje afwasmiddel met een liter water. Ter bescherming van de zinklaag, is het het beste om zachte zeep en warm water te gebruiken bij het reinigen van gegalvaniseerd metaal staal. Met behulp van een stang, roer de zeepwater tot het vormen van zeepsop.
  3. Scrub schoon te maken. Giet het zeepwater over de metalen en beginnen schrobben met een borstel. Doe een cirkelvormige schrobben beweging, en zorg ervoor dat meer druk uit te oefenen op de gebieden die de meeste reiniging nodig hebben. Schrobben van het ene einde naar het andere einde totdat alle schoon. Als het nodig is, gaan over de metalen meerdere malen om alle hardnekkig vuil te verwijderen.
  4. Spoel opnieuw. Wanneer de gegalvaniseerd staal metaal is helemaal schoon, kunt u beginnen met het spoelen van de zeepsop. Nogmaals, je kunt een slang of emmers water gebruiken voor deze. Wat u ook kiest, is het belangrijk dat u krachtig de metalen spoelen, spatten weg alle zeepresten.
  5. Veeg om te drogen. Uw volgende taak is om te drogen de gegalvaniseerd staal metaal. Veeg het water af met een droge, pluisvrije doek. Het kan nodig zijn om meerdere doeken te gebruiken als je over de hele gegalvaniseerd staal metaal.
  6. Verwijder vlekken. Als er hardnekkige watervlekken in uw gegalvaniseerd staal metaal, kunt u deze verwijderen door het toepassen van een mengsel van melk en baby poeder. In een kleine emmer, giet twee kopjes melk en een kop van babypoeder. Meng goed. Dompel een tandenborstel in het mengsel en wrijf de bevlekte gebieden met een sterke kracht. Naspoelen en veeg om te drogen.
  7. Poets het metaal. Dit is belangrijk om de glanzende afwerking van de gegalvaniseerd staal metaal. Met behulp van een zachte doek, van toepassing metaal polish of wax om kleine gebieden totdat u de gehele metaal. Nogmaals, maak een cirkelvormige beweging. Doe een tweede laag indien nodig. Na het aanbrengen, laat het gegalvaniseerd metaal voor een tijdje om het te laten drogen. Eenmaal droog, buff het metaal een glanzende afwerking te bereiken.

Als dit goed wordt schoongemaakt en onderhouden, zal uw gegalvaniseerd staal metaal behouden de functionaliteit en zal vele jaren. En dit bespaart u natuurlijk van het kopen van nieuwe.