E2r

Installeer een elektrische tankless boiler

Meer warm water tegen lagere kosten

Zodra u een elektrische Tankless boiler die aan uw behoeften en kan de winter de temperatuur eisen van uw locale verwerken hebt gevonden, bent u klaar om te beginnen met de installatie. Afgezien van een eenvoudige schakeling tester en een pijpsnijder, de enige tools die u nodig hebt zijn die al in uw gereedschapskist.

Stap 1

Elektrisch

Installeer een elektrische tankless boiler. Om een tankless boiler te installeren.
Installeer een elektrische tankless boiler. Om een tankless boiler te installeren.

Om een tankless boiler te installeren - Als u zeker weet dat uw breaker panel heeft voldoende vermogen en ruimte voor extra breakers, je bent klaar om te beginnen met het gooien van de hoofdschakelaar in de uit-stand. Verwijder het deksel en gebruik een circuit tester te controleren dat de stroom is uitgeschakeld.

Stap 2

Plaats de nieuwe automaten met hetzelfde merk als het paneel. Handleiding van uw gebruiker zal stroomsterkte van zekeringen opgeven voor het model heater u installeert. Dit is meestal twee of drie 40-amp breakers, afhankelijk van het model.

Stap 3

Met behulp van het type draad die in de handleiding, sluit een paar draden in elkaar en beveilig de aarddraad aan de grond bar. Herhaal dit voor elke breaker. Worden dat u geen gesneden staat bij het verwijderen van isolatie. Verwijder geen isolatie dan nodig, meestal ongeveer ½ inch.

Stap 4

String draad aan de tankless kachel en bevestig draden zoals in de handleiding diagram.

Stap 5

Loodgieterswerk


Begin met het openen van de kranen en het uitschakelen van het water waar het het huis binnenkomt, om het systeem af te tappen.

Stap 6

Meer warm water tegen lagere kosten. Plaats de nieuwe automaten.
Meer warm water tegen lagere kosten. Plaats de nieuwe automaten.

Volgende tape armaturen aan de pijpen waar je wilt in te sluiten om het bestaande systeem. Werken aan de tank vanaf dit punt door het meten en snijden pijpen.

Stap 7

Het installeren van je eigen sanitair wordt geleverd met twee opties: De traditionele methode is om "zweet" pijpverbindingen, met behulp van een zaklamp, loodvrije soldeer en flux. Een sanitair how-to boek kan u de techniek om dit te doen.

Stap 8

De tweede methode is heel eenvoudig, maar kost meer. Dit is het gebruik van knelkoppelingen pijpen samenkomen. Al duurt het is een snede van een pijp op lengte en kracht in de fitting met een draaiende beweging, net als een Tinker Toy set.

Stap 9

Zorg ervoor dat u warme en koude cut off kleppen in je nieuwe waterleidingen zijn en maken gebruik van verschillende wraps van loodgieters tape overal waar u buizen met schroefdraad, om lekken te voorkomen. Misschien wilt u lengtes van schroefdraad flexi pijp gebruiken voor de uiteindelijke aansluiting op de kachel om de definitieve aansluiting gemakkelijker te maken.

Stap 10

De laatste sanitair stap is om de oude systemen pijpen waar je de fitting getapete gesneden en join up de tankless boiler met het bestaande watersysteem.


De laatste stap is om het watersysteem te spoelen en dampbelvorming voorkomen. Met de branding nog steeds uit, draai de hoofdwaterleiding op en zet alle kranen maar een. Een douche beste zou zijn voor dit. Draai nu de branding op en stel de temperatuur knop en warm water afgesneden ventiel om het warm water temperatuur die geschikt is voor u te vinden.

U bent nu klaar om warm water te genieten van uw nieuwe elektrische tankless boiler.

WAARSCHUWINGEN:


Uw provincie of gemeentelijke gebied kan hebben codes met betrekking tot alles wat elektrisch of plumping vaardigheden vereist installeren. Elektrische tankless kachels hebben een hoge vraag vermogen en kan een breker paneel upgrade nodig.

Als u tekenen negeren dat een vergrijzende tank faalt, kan je het risico overstromingen.

Om erachter te komen welke maat tankless warm water je nodig hebt ga dan naar deze site.