E2r

Hoe basis tuingereedschap selecteren

Een goed onderhouden tuin is het perfecte gebruik van uw buitenruimte worden

Een goed onderhouden tuin is het perfecte gebruik van uw buitenruimte te zijn. Tuinieren is een leuke activiteit om te ontspannen. Bovendien, het heeft veel voordelen voor u en het milieu. Als u wilt tuinieren beginnen, dan zal je de basis tuingereedschap nodig. Deze tools helpen u de tuin die u altijd al wilde maken. Voor een beginner, kan het nogal verwarrend te halen uit elementaire tuingereedschap u nodig hebt. Er zijn veel verschillende instrumenten, elk met verschillende toepassingen. Een paar tips van experts helpen u elementaire tuingereedschap die u kunt gebruiken voor uw nieuwe tuin te selecteren.

Hier zijn een paar eenvoudige tips over hoe u elementaire tuingereedschap selecteren:

  1. Denk aan de tuin u wilt starten U kunt een moestuin, kruidentuin beginnen -. Zelfs een bloementuin. Hoewel de basisinstrumenten voor de verschillende tuinen hebben een aantal overeenkomsten, zal je nog steeds een aantal gespecialiseerde apparatuur nodig hebben, afhankelijk van wat voor soort tuin u wilt. Bijvoorbeeld, als u wilt wagen in container tuinieren, zult u een hand hark en een oppotten troffel nodig. Je zou niet een troffel voor uw moestuin nodig. Het beste zou zijn om wat onderzoek te doen voordat het kopen van uw gereedschap. Je wilt niet te worden geplakt met tools die u niet gebruikt.
  2. De meest bruikbare tuin tool die je kunt gebruiken is de goedkoopste en gemakkelijkst te vinden. Garden handschoenen zijn een van de meest elementaire tuingereedschap die je kunt gebruiken. Ze beschermen je handen tegen doornen, struiken en andere dingen die je huid kunnen snijden. Ook, ze bieden u een betere grip voor andere instrumenten. Investeren in hoge kwaliteit, zal comfortabele tuinhandschoenen uw tuin te helpen.
  3. Gebruik nooit gewone schaar voor uw planten. Naaien en ambachtelijke schaar gewoon niet doen met je planten. De bladen van deze soorten scharen zijn niet sterk genoeg om dwars door live-hout en andere takken. Je moet een goede snoeischaar om netjes te snijden door je planten. Snoeischaar worden ook wel snoeischaar of snoeiers. Ze zijn speciaal ontworpen om dwars door zelfs de zwaarste planten. Hun vorm is heel apart, want de messen zijn meestal kort en gebogen. Deze zijn perfect maken schuine sneden in de stammen van de planten.
  4. Onder andere een goede schop in je basis tuingereedschap. Een goede schop kan elke tuinman de beste vriend te zijn. Het is nog een van de basisinstrumenten u kunt investeren inch Je hebt het nodig om opgraven vuil. De grootte van uw shovel zal afhangen van het soort tuinieren je wilt doen.
  5. Bezoek uw lokale hardware winkel. Hebt een verkoper u te helpen bij het uitkiezen van de juiste tools. Voelt elk gereedschap in de hand om te kijken of het voelt knus. U wilt een goed uitgebalanceerd instrument: niet te zwaar, niet te licht, niet te groot, niet te klein.
Hoe basis tuingereedschap selecteren. Denk aan de tuin u wilt starten.
Hoe basis tuingereedschap selecteren. Denk aan de tuin u wilt starten.

Tuinieren is eenvoudig met de juiste tools. Als je wilt om het eens te proberen, zullen deze tips helpen u de basis tuingereedschap u nodig hebt te selecteren.