E2r

Hoe maak je een vermogen maaier te behouden

Uw aangedreven grasmaaier is echt je beste vriend als het gaat om uw gazon. U zult dit gebruiken om te trimmen en waterpas het gras om het aantrekkelijker te maken en een spektakel om te aanschouwen als je houd je af en toe barbecues en tuin borrels. Als u wilt dat uw beste vriend een lang en welvarend leven te leiden waardoor u een mooie en schone gazon jaar in jaar uit, dan zul je zeker moeten zorgen voor het op de juiste manier. Er zijn een aantal dingen te doen om ervoor te zorgen dat je kracht maaier is klaar zodra het voorjaar sets in en als je wind door de zomer en herfst. Hier zijn enkele tips om je kracht maaier in vorm te krijgen.

Hoe maak je een vermogen maaier te behouden. Maak de maaier na ieder gebruik.
Hoe maak je een vermogen maaier te behouden. Maak de maaier na ieder gebruik.
  • Lezen, lezen, lezen. Nooit geen onderhoudsprocedure doen op uw grasmaaier zonder het lezen van de handleiding die bij het. Het handboek werd gegeven aan u door de fabrikant voor een reden voor u om goed te verzorgen en onderhouden van uw maaier. Elk merk en model zal hebben specifieke instructies over hoe u uw maaier te houden in tip top vorm. Het is noodzakelijk dat u lezen over de verschillende onderhoudstechnieken in de handleiding en gebruik een ieder zoals gespecificeerd. U kunt ook bellen met de steun van de fabrikant lijn moet je problemen hebt na de onderhoudsprocedures.
  • Begin met de messen. Als u uw maaier te kopen, zullen de messen vlijmscherp te zijn waardoor het efficiënt voor een paar cycli van maaien. In de loop der jaren, zullen deze messen saai langzaam maar zeker geworden. Omdat u wilt dat uw maaier in staat om dwars door zelfs de dikste van gras, wil je de messen jaarlijks aangescherpt hebben. Doe dit elke lente. Als je denkt dat je de bladen zelf dan in de handleiding over hoe het te doen kan aanscherpen. Anders, hebben het gedaan door een aannemer of maaier reparatie man.
  • Houd het gesmeerd Uw grasmaaier wordt aangedreven;. Vandaar, het heeft een motor. Het gebruikt motorolie als belangrijkste smeermiddel voor de zuigers in de motor. Zonder schone olie, de zuigers beschadigd raken als gevolg van de constante wrijving en warmte. Op een bepaald moment, kan het breken. Om ervoor te zorgen dat dit niet het geval, zorg ervoor dat de motorolie veranderen elk jaar. Tap de huidige olie en vul het met nieuwe olie. Zorg ervoor dat ter vervanging van de oliefilter om de tijd dat je dit ook doen. Nogmaals, raadpleeg de handleiding voor specifieke instructies over hoe dit te doen.
  • Maak de maaier na ieder gebruik. Na elk gebruik, zal gemaaid gras omhoog bouwen langs de bladen en roterende. Als er links te rotten, kan het de goede werking van de maaier die kunnen leiden tot de motor overbelasting of vast komen te zitten-up belemmeren.
  • Hou het strak. Het merendeel van de componenten in uw maaier zal worden vastgeschroefd op. Elk jaar, zorg ervoor om te controleren of alle bouten stevig worden vastgezet in de maaier. Dit zal ervoor zorgen dat alle onderdelen zal blijven waar het zou moeten zijn en zal niet uit elkaar vallen.

Door het volgen van deze tips, moet u beschikken over een grasmaaier klaar voor de dienst per jaar. Tegelijkertijd, wordt de levensduur van de apparatuur aanzienlijk te verhogen, misschien meer dan wat de fabrikant waarborgen.