E2r

Hoe u uw tuin te zetten in een wildhabitat

Tenzij echt en oprecht geschrokken door alles wat zoemt

Tenzij echt en oprecht geschrokken door alles wat zoemt, kruipt, kwaakt, of vliegen, bijna iedereen met inbegrip van dappere oude kunt u een habitat van wilde dieren uit uw tuin! Ribbiting, wordt er, klinken, nietwaar? Stel je voor bij te dragen aan een ideaal toevluchtsoord voor wilde dieren om uit te rusten en op te laden in terwijl het laten van de winter of stormen pass! Wat is er spannender? Wakker worden met een kakofonie van wilde dieren geluiden die je alleen hebt gezien en gehoord op National Geographic! Nou ja, tenzij het een beer of slang die is waardoor je je eigen kakofonie van keelklank ruis toe te voegen aan de chaos. Dat is een ander verhaal.

Hoe dan ook, hier is hoe u uw eigen tuin om te zetten in een wildreservaat of habitat.

Hoe u uw tuin te zetten in een wildhabitat. Gebruik geen pesticiden en herbiciden.
Hoe u uw tuin te zetten in een wildhabitat. Gebruik geen pesticiden en herbiciden.
  1. Laat het zijn. Er is geen noodzaak om het netjes vooral als je doel is om u te laten de natuur over te nemen en uw tuin vullen met wijnstokken, planten, bomen en struiken die wilde dieren zou willen rondspringen in en vanuit voeden. Voor nu, laat de werf blijven zoals het is - ongerept en bloeiende.
  2. Gebruik geen pesticiden en herbiciden. Dit zal zeer zeker schadelijk en doodt het grootste deel van de vegetatie in uw tuin. In plaats van de tewerkstelling van deze middelen weg te houden plagen, installatie installaties die zijn natuurlijke bestrijdingsmiddelen, zoals de Kentucky koffieboom, alsem, citroen basilicum, en echte lavendel. Er zijn vele andere planten die je kunt planten om ongedierte weg te houden van uw tuin.
  3. Installeer vogel baden. Dit is zo'n briljante manier om vogels van allerlei te trekken naar uw tuin. Als je er geen hebt in uw tuin, hebben een gemaakt en geïnstalleerd.
  4. Compost. Je kunt nooit genoeg compost om uw tuin gezond en bloeiend. Fruit schillen, dode bladeren, gras, en water zijn de belangrijkste groene, bruine en duidelijke componenten van een ideale composthoop. Alleen deze vier ingrediënten - niet meer en niet minder!
  5. Voeg in vruchtdragende bomen. Als je de ruimte hebt in je tuin, hoe over het toevoegen van vruchtdragende bomen om wilde dieren te trekken? Druiven, appels, pistachenoten, peer, zure kers, en perziken zijn een aantal van deze je kunt groeien in uw tuin voor te bereiden op de wilde dieren die bewonen uw tuin.
  6. Houd uw tuin 's nachts donker. Twinkelende lichtjes over je hele tuin is mooi en aantrekkelijk maar niet te spreken rustgevend na een dag werken, maar als je eenmaal klaar bent met uw Zen moment, uit te schakelen alle lichten zodat nachtdieren kunnen in alle rust of snuffelen rusten door middel van uw tuin ongestoord. Maak je geen zorgen over deze wezens vinden hun weg in uw tuin, nachtdieren ziet heel goed in het donker.
  7. Houd wilde dieren in en wilde plagen uit. Afhankelijk van waar u woont, hebt u mogelijk af en toe een beer of hert snuffelen rond uw tuin. Keep 'em out door de aankoop van natuurlijke beer en herten afweermiddel vuilnisbakken of een soortgelijk apparaat dat u kunt gebruiken om uw tuin te beschermen tegen ongewenste dieren.

Je zult zien hoeveel dit project wilde dieren op zoek naar rust en toevlucht te helpen, zodra de winter of stormachtig weer kicks in en u zult zo blij dat je in staat waren om iets te doen zo spectaculair en zo mooi als deze!