E2r

Hoe te potrozen planten

Voor zo lang, heb je je potrozen aanbeden

Voor zo lang, heb je je potrozen aanbeden. Maar het lijkt erop dat deze mooie bloemen hebben een grotere ruimte voor hun betere groei. Het planten van rozen uit containers in een bredere ruimte als uw tuin is het beste cadeau dat je kunt uw roos geven.

Bij het plannen van de pot roos te dragen, is het ideaal je het laat in het voorjaar of de vroege zomer. Het overbrengen van de roos op het juiste moment zal een betere groei te stimuleren. Hier zijn de dingen die je moet doen bij het planten potrozen:

  1. Bereid de bodem. Een goede bodem is erg belangrijk voor de roos. Een ideale bodem moet voldoende afvoer hebben en rijk aan organische stof zou moeten zijn. Controleer of uw bodem is ideaal en zo niet, moet je het zo vroeg als nu voorbereiden. U kunt de grond bebouwen als het te compact. U kunt compost, premium grond en zand toe te voegen voor een betere drainage.
  2. Bereid de hole. Een gat graven een beetje dieper en breder dan de pot waar de roos kwam. U kunt ook zet de pot in het gat om te controleren of de omvang ervan is al genoeg.
  3. Klaar de roos voor het planten uit de pot. Water de grond in de pot totdat de vloeistof die u gebruikt liep uit bodem van de pot. Daarna bruidegom de roos de bovenste helft. Knip beschadigde stengels, knoppen en bloemen. Snijd zo veel loof als je denkt dat nodig is. Daarbij zal stimuleren de ontwikkeling van meer stengels en meer rose bloemen. Voer een plat voorwerp zoals liniaal of boter mes helemaal rond binnenrand van de pot. Doe dit alsof u het opsporen van de vorm van de binnenkant van de pot. Door dit te doen zal helpen gemakkelijk los te maken van de roos plant. U kunt de pot knijpen indien nodig en dan zachtjes pop uit de roos.
  4. Bereid de wortel. Het lastigste deel van de overdracht van een plant uit een pot is bemoedigend meer wortels om te groeien. Voor rozen, kunt u dit doen door harken de wortels met uw vinger naar verwarde wortels los te maken en uit te trekken overtollige grond. Het is prima om af te breken wat wortels. In feite zal het stimuleren steeds meer wortels.
  5. Plant de roos. Houd de roos de kluit, niet de stam, toen het planten. Zet het in uw voorbereide gat. Vul het met een goede bodem en dat is het. U kunt een aantal mulch toe te voegen rond de bodem. Water de roos na het planten.

De pot roos heeft gebruikt om groeien in een kleine container

Hoe te potrozen planten. Klaar de roos voor het planten uit de pot.
Hoe te potrozen planten. Klaar de roos voor het planten uit de pot.

De pot roos heeft gebruikt om groeien in een kleine container. Dat betekent dat de wortels van de roos's moeten aanpassen aan de nieuwe omgeving waar ze grotere ruimte voor een betere groei zult hebben. Dit kan een moeilijke overgang voor de roos te zijn. Het moet je rond voor enige hulp tot zijn wortels goed genoeg hebben vastgesteld.

Bemesting

Bemesten, water geven, en het handhaven van de roos zal zeer nuttig zijn. Rozen liefde organische meststof of een speciale meststof voor de plant specie. Voor het water geven, zal rozen de bodem moeten zo veel mogelijk worden vochtig. Dus, het water de rozen wanneer nodig, dat is als de grond droog is en vocht nodig. Controleer de rozen van tijd tot tijd, ook. Ongedierte, insecten en onkruid kunnen alle belemmeren de ontwikkeling van de roos is.