E2r

Hoe maak je een ontwerp voor uw tuin te kiezen

Het bereiken van de droomtuin door het definiëren van uw buitenruimte

De meeste tuinen bestaan uit natuurlijke of synthetische vloeren, bomen en planten, ten minste een belangrijk kenmerk en een aantal kleine accessoires. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u kunt kiezen voor een tuin ontwerp dat geschikt is voor uw eigen persoonlijke wensen en budget.

Als je echt wilt om uw ontwerp te nemen naar het volgende niveau, dan een online landschap ontwerp cursus kan enkel het ding voor jou! Klik hier om uit te vinden hoe je kunt inschrijven in een grote online school.

Stap 1

Definieer uw buitenruimte. Alvorens te beslissen wat te nemen in uw tuinontwerp, moet u overwegen een bezoek aan openbare tuinen of gewoon te bekijken voorbeelden van tuinen op het internet. Dit zal inspireren tot nieuwe ideeën en u helpen om het potentieel van uw buitenruimte te visualiseren.

Fotografeer uw bestaande tuin voordat u werkzaamheden aan het nieuwe ontwerp. Rekening houdend met deze foto's met u rond publieke tuinen of ze te vergelijken met foto's op het internet zal blijken het meest nuttig.

Stap 2

Kies uw tuin vloer. Traditionele tuinen hebben een gazon voor recreatief gebruik en een terras of patio eethoek. Er zijn echter nog veel meer soorten vloeren die uw tuin ontwerp kan profiteren. Voor decoratieve vloeren, leggen keien of steen bestrating, want geen onderhoud vloeren, lag een kunstgras gazon (kunstgras) en voor de veiligheid vloeren, overweeg dan houtsnippers of rubber.

Hoe maak je een ontwerp voor uw tuin te kiezen. Definieer uw buitenruimte.
Hoe maak je een ontwerp voor uw tuin te kiezen. Definieer uw buitenruimte.

Hoe een tuin wordt gebruikt, moet de keuze van de vloer dicteren, en grotere tuinen zijn vaak ontworpen om meer dan een vloer gebied. De meeste decoratieve en veiligheid vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kies een patroon en kleur die goed past bij de omgeving.

Stap 3

Kies bomen die geschikt zijn voor uw tuin. Bomen hebben karakter, het verbeteren van de ecologie en vogels te broeden aan te moedigen. Deze kwaliteiten moeten allemaal worden overwogen bij het plannen van hoe bomen in uw tuin.

Voor tuinontwerp we de meeste aandacht aan verhoudingen en plaatsing. De omvang van een boom (als deze klaar is groeiende) moet in overeenstemming zijn met de tuin, bijvoorbeeld, een eik zou niet geschikt zijn voor een kleine achtertuin. Bomen zijn meestal geplaatst rond de randen van een tuin op privacy en een aangename omgeving grens te bieden. Als je een klein gebied van ontwerp, kan het gebruik van hedging is meer van praktische dan bomen, die nog steeds kan beschikken over in de hoeken of in het midden van uw tuin.

De meeste bomen enkele jaren duren om hun grootte potentieel te bereiken, dus koop volgroeide bomen uit een kwekerij als u een instant effect. U kunt kopen zaden om kosten te verlagen en kijken naar de bomen groeien te genieten.

Stap 4

Kies uw ontwerp. Elke tuin ontwerp moet een brandpunt. Dit kan een zonnewijzer, standbeeld, monoliet, rotstuin, vijver, waterpartij of een eenvoudige boom. Een uitgebalanceerd ontwerp is belangrijk, omdat een meer dan ingewikkeld of onoverzichtelijk tuin zal bederven uw inspanningen.

Stap 5

Voeg de finishing touch. Nu heb je alle belangrijke gebieden van uw buitenruimte gedefinieerd, kunt u de laatste hand aan uw tuinontwerp. Bloemperken, potplanten, terreinverlichting, sierstukken, hekwerk en paden brengt uw tuin tot leven. Als u zorgvuldig gepland de grotere aspecten van je ontwerp, moet deze belangrijke details mooi op hun plaats vallen.


Het bereiken van de droomtuin door het definiëren van uw buitenruimte. Kies bomen die geschikt zijn voor uw tuin.
Het bereiken van de droomtuin door het definiëren van uw buitenruimte. Kies bomen die geschikt zijn voor uw tuin.

Zodra het ontwerp keuzes worden afgerond, moet u een aantal metingen en teken een eenvoudige tuin ontwerpschets . Dit zal u helpen om een goed ontwerp lay-out bepalen en tijd te besparen bij het begin van de werkzaamheden in de tuin.

Indien u meer informatie over het kiezen van een tuinontwerp, overweeg dan het bekijken van de gratis stijlgids die door de Royal Horticultural Society . U kunt ook inschrijven in een online design klasse of twee om te leren over hoe kleur en lay-out kan de impact van uw tuin maakt op bezoekers beïnvloeden.

Adrian Thompson is een ingenieur en business consultant met deskundige knowlege op het gebied van kunstgras, synthetische vloeren, speeltuin oppervlakken en de implicatie van kunstgras in de sport.