E2r

Hoe bouw ik een wijnstok prieel

Grapevine priëlen

Grapevine priëlen, vergelijkbaar met de populaire latwerk, zijn echt een multifunctionele structuur die beide kunnen bieden u zowel schoonheid en bruikbaarheid. De schoonheid deel wijst op het feit dat het hebben van planten die klim en verspreiden net als een typische grapevine kan zo'n mooi en prachtig gezicht om te verlevendigen zelfs de saaiste achtertuin van de woning te zijn. Met betrekking tot de uitvoerbaarheid van dit alles, nou ja, met een wijnstok prieel in uw achtertuin, kunt u beginnen met het planten van wijnstokken en dergelijke die vruchten die je kunt kiezen om ofwel verbruiken of misschien zelfs verkopen voor winst kan produceren. Echter, om terug naar het punt, wanneer je wilt een wijnstok prieel voor je achtertuin te bouwen, weten dat de taak is eigenlijk heel simpel en iedereen met een basiskennis van timmer-en volbrengen. Hier zijn een aantal eenvoudige stappen voor een eenvoudige wijnstok prieel te bouwen.

  • Bepaal een locatie. De eerste stap in het bouwen van jezelf en lekker simpel grapevine prieel begint met de keuze van de locatie om het te bouwen. Hoewel, met het prieel ergens naast je huis kan aantrekkelijk vanwege de esthetische kwaliteiten biedt, kan het soms riskant geworden als je niet traint de wijnstokken te blijven binnen een bepaalde beperking. U zult niet willen wijnstokken beginnen vastklampen en verspreiden langs de buitenmuren van uw huis. Dit gezegd zijnde, is het misschien veiliger om een locatie een paar meter afstand van uw huis als in de achtertuin langs uw tuin misschien wel kiezen.
  • Stel de stichtingen. Zodra de locatie is ingesteld, start het graven. Graven ongeveer 6 gaten langs een rechte lijn op ongeveer 2 meter diep. Elk gat moet een afstand van ongeveer 4-6 meter van de volgende hole. Het gat dat je graaft moet groot genoeg zijn om een 4X4 houten paal te passen in het zijn. Om de gaten te graven, gebruik een metalen graver die een vergelijkbare dikte levert aan de houten palen u van plan om later te voegen op. Zodra de gaten worden gegraven, steek de 4X4 posten in elk gat. U zult een totaal van zes berichten al met al nodig. Nadat de berichten zijn geplaatst, te stabiliseren door toevoeging van cement of beton. Komt de resterende ruimte over in het gat met het beton.
  • Vormen een t. Nadat de berichten zijn gestabiliseerd, krijg 6 2X4 berichten en plaats deze op de top van elke post aan de letter T. Stel deze in op de berichten van het boren van gaten in de midden waar de berichten voldoen aan de 2X4 hout en builen het vormen op zijn plaats met schroeven. U mag een hamer en spijkers te gebruiken als je het gevoel dat dit een betere pasvorm. Op het einde, zorg ervoor dat de 2x4s zijn stabiel en onroerende op de top van de berichten.
  • Stel de lijn. Om de wijnstok prieel te voltooien, stelt u een eenvoudige waslijn langs de letter T berichten. Drie lijnen moeten doen, een in het midden en twee aan elke kant. Stel de waslijnen in plaats van bevestigingshaken op elke T post en binden het daar. Zorg ervoor dat de lijnen zijn strak en niet te buigen.
Hoe bouw ik een wijnstok prieel. Bepaal een locatie.
Hoe bouw ik een wijnstok prieel. Bepaal een locatie.

Nu dat u een eenvoudige wijnstok prieel, is het nu tijd om uw grapevine trainen om te klimmen, vastklampen,-en verspreid langs deze nieuw gebouwde prieel. Vroeg of laat, zal uw tuin worden gevuld met wijnstokken vruchten af en kijken prachtig en stijlvol.