E2r

Hoe de hond kak schoon van uw tuin

Honden zijn geweldig metgezellen te hebben rond het huis

Honden zijn geweldig metgezellen te hebben rond het huis. Ze kunnen zeer loyaal en kan grote stress-relievers. In feite, studies tonen aan dat mensen daadwerkelijk sneller herstellen als ze huisdieren, zoals honden. Een van de problemen bij het houden van honden, echter schoonmaken van hun kak. Hier is hoe je hond kak efficiënt schoonmaken van uw tuin.

  • Het kiezen van de scooper. Allereerst moet je het juiste type hond kak scooper kiezen. Er zijn vele in de markt, waarvan sommige zeer eenvoudig en lijken een grote lepel met een rechte rand. Deze zijn echter vrij moeilijk te gebruiken. De beste scoopers zijn de scharnierende scoopers. Deze zijn een beetje duurder dan de meeste scoopers, maar het heeft een 'kaak' die u zal toestaan te halen de kak, zonder met een andere scooper aan de kak te duwen in de pan van de eerste scooper.
  • Met behulp van de scooper. Om de scooper gebruiken, moet u de hendel filmy druk. Het indrukken van de hendel zal de mechanismen in actie en zal de kaken openen op de kak scooper. Zodra de kaken worden geopend, plaatst u de scooper zodat de twee kaken zijn aan beide kanten van de kak die u probeert te scheppen. Als je eenmaal hebt geplaatst, langzaam los van de greep op het handvat, zodat de kaken zal intrekt en sluit aan op de kak. U kunt de praktijk op stenen als u problemen ondervindt bij het gebruik van de kak scooper.
  • Zakken de kak. Na de kaken in de kak hebt gesloten, kunt u vervolgens de positie van het einde van de scooper op een plastic zak waar je de kak zal plaatsen. Zorg ervoor dat u sluit de plastic zak wanneer de kak is al binnen, en dat u goed verwijderen van de tas.
  • Reinigen van uw handen. Na het verwijderen van de kak, zorg ervoor dat u uw handen grondig te reinigen. Er zijn een verscheidenheid van ziektekiemen en bacteriën, die worden overgedragen van honden tot mens. Ook is het mogelijk voor u om intestinale worminfecties krijgen als je om met de kak van een hond die wormen heeft.
  • Hond afval compost. Een ander idee dat je kunt gebruiken bij het komen tot hond kak is de hond afval compost. Het gaat om het creëren van een compost put waar je de hele hond kak zal zetten. Nadat de hond afval verwerkt tot compost, kunt u het gebruiken als meststof. U moet er echter voor zorgen, dat de compost put is verre van waar uw hond zwerft, omdat sommige honden willen spelen met hun eigen uitwerpselen.
  • Dieet. Tot slot, zorg ervoor dat u uw hond een goed dieet bestaat uit vast voedsel te voeden. Wanneer honden worden gegeven goed hondenvoer, hun ontlasting komt stevig en makkelijk op te pikken. Plus, de ontlasting heeft meestal een veel minder offensieve geur als goed hondenvoer wordt gegeven.
Hoe de hond kak schoon van uw tuin. Het kiezen van de scooper.
Hoe de hond kak schoon van uw tuin. Het kiezen van de scooper.

Met deze stappen, moet u in staat om een schone en kak-free yard te behouden - ook als u een of meer honden zwerven en patrouilleren het gazon te hebben.