E2r

Hoe wordt patio beslaan systemen te gebruiken: koelsystemen voor terrassen

Koel af uw terras met patio misters

We hebben allemaal gezien die goedkope patio misters ze verkopen bij de grote doos winkels. Voor 25€ u in principe krijg je een mini-spinkler systeem dat wordt aangesloten op uw tuinslang en spuit kleine druppeltjes van het water op u en uw gasten. Uiteraard bent u een beetje koeler, maar heb je echt wilt nat worden weken op een barbecue? Op die warme dagen, is er geen twijfel dat het hebben van koelsystemen buiten klinkt als een goed idee. Echter, zette de goedkope vernevelingssysteem en check-out-systemen die echt werken. Hier is hoe om af te koelen uw terras met de juiste verneveling systeem.

Hoe wordt patio beslaan systemen te gebruiken: koelsystemen voor terrassen. Kies een hoge druk-versie.
Hoe wordt patio beslaan systemen te gebruiken: koelsystemen voor terrassen. Kies een hoge druk-versie.
  1. Kies een hoge druk-versie. Het is echt allemaal in de druk. Met een hogere druk verneveling systeem, kan de sproeiers worden ingeklemd beneden strakker, het produceren van een micro-fijne nevel die net zweeft in de lucht, meer als mist. Het koelend effect komt niet van het krijgen van iedereen nat, maar van de verdamping van de mist in de lucht. Verdamping is een chemisch proces dat de warmte gebruikt uit de lucht. Met miljoenen kleine druppeltjes verdampen, ernstige afkoeling is het resultaat. Kies een pomp die kan produceren 1000 psi of meer volledige verdamping te bereiken.
  2. Hang de verneveling lijnen op de juiste hoogte. Afhankelijk van de typische luchtvochtigheid in uw regio, kunnen lijnen moeten worden geïnstalleerd een paar meter hoger om de volledige verdamping te krijgen en bevochtiging te vermijden. Een andere optie is om kleinere mondstukken gebruiken en gewoon gebruik meer van hen.
  3. Kies de juiste nozzle afstand. Meeste mist systeem bronnen lijnen aanbieden in 24, 30 of 36 inch afstand. Hoe dichter u de positie van de sproeiers, hoe meer koeling je krijgt. Maar als het te veel, of als het te vochtig is in uw omgeving, kunt u zien wat bevochtiging. Volg het advies van een goede website of per verkoper, en wees niet bang om veel vragen te stellen. Zie de volgende link naar dezelfde site waar ik mijn Patio vernevelingssysteem . Ze hebben een zeer cool "Build-It Yourself" gereedschap waar u kunt typen in je eigen temperatuur, vochtigheid, hoogte van de installatie, enz. en zien wat de aanbevolen specificaties. Andere sites hebben waarschijnlijk iets dergelijks.
  4. Kies de juiste sproeiers. Nogmaals, advies in te winnen, maar grotere sproeiers koelen beter, omdat ze produceren meer mist. Maar neem het te ver en je krijgt nat beneden.
  5. Filter het water indien nodig. Indien uw water bevat calcium of andere deeltjes, een inline filter rechts installeren nadat de pomp om er zeker van uw sproeiers niet verstopt raken. Spuitkoppen is niet zo moeilijk, maar het is tijdrovend. Een 40€ filter moet ervoor al uit te halen.

Nu weet je wat te zoeken in deze patio koelsystemen. In principe krijg je een kwaliteitssysteem en zorg ervoor om wat hulp eerst krijgen met het ontwerp. Een goed ontworpen systeem kan een geweldige aanvulling op elke achtertuin of patio zijn. Een goedkope een of een slecht ontworpen kan men een nachtmerrie voor uw feest gasten zijn!