E2r

Hoe de zorg voor tuingereedschap

Houd uw gazon en de tuin apparatuur in goede conditie, zodat je ze kunt hebben voor jaren. Bescherming en zorg zijn alles wat ze nodig hebben dus het zal niet geven u een hoofdpijn wanneer u ze gebruikt.

  • Alvorens uw tuin apparatuur en gereedschappen voor het volgende gebruik, neem de tijd om ze grondig te reinigen met water en zeep. Spons en scrub ze zo dat ze echt zullen worden schoongemaakt. Dit zijn je wiet whackers, handgereedschap, grasmaaiers en andere apparatuur. Na het reinigen, laat ze drogen aan de lucht of met de hand droog ze. Houd ze in een ruimte waar ze niet zullen worden blootgesteld, zodat regen en sneeuw roest en corrosie niet zal leiden.
  • Inspecteer handgereedschap voor kapotte handvatten, botte messen, of roest. Kapotte handvatten moet worden gerepareerd of vervangen. Botte messen worden geslepen zodat ze tegelijkertijd kunnen worden gebruikt. Reinig roest met schuurpapier en breng een dun laagje olie op balk delen. Houten handgrepen kunnen worden overgeschilderd.
  • Na het reinigen, opnieuw olie alle bewegende delen van de macht apparatuur. Het oliefilter moet worden gereinigd bougies en versleten draden moeten worden vervangen. Dit voorkomt roest, waar de apparatuur stompt. Gazonmaaiermessen moet worden geslepen, en geolied na het slijpen. Droog of te verwijderen gas uit de tank en controleer op versleten onderdelen.
  • Verwijder het water volledig uit tuinslangen. Afgevoerd water kan bevriezen en breken de slang. Gebruik een haspel om de levensduur van uw slang te bewaren. Het zal niet knikken, terwijl het water loopt nog steeds door. Coil zorgvuldig op de haspel.
  • Schimmels op koude frames kunnen dus worden gebleekt ze niet te volledig ruïneren. Als het plastic, controleren op gaten, en als er behoefte is aan vervanging, doen en klaar zijn voor uw planten.
  • Heb een hulpmiddel huis, indien mogelijk. Dit zal uw tuingereedschap te houden in een modieuze opslag om u energie te besparen bij het lokaliseren van hen. Vermijd te veel olie, zodat ze niet vettig en moeilijk te hanteren zal worden.
  • Reinig gereedschap direct na gebruik, terwijl het vuil nog nat is. Hoes moet worden geslepen met een molen bestand van toepassing is op slechts een kant-de onderzijde rand is vlak gehouden.
  • Wassen macht sproeiers met zuiveringszout en schoon water na elk gebruik. De rubberen slang moet met azijn worden gereinigd, terwijl het mondstuk kan worden gereinigd met kerosine.

Een verantwoordelijke eigenaar weet hoe het verzorgen van zijn tuingereedschap

Hoe de zorg voor tuingereedschap. Alvorens uw tuin apparatuur en gereedschappen voor het volgende gebruik.
Hoe de zorg voor tuingereedschap. Alvorens uw tuin apparatuur en gereedschappen voor het volgende gebruik.

Een verantwoordelijke eigenaar weet hoe het verzorgen van zijn tuingereedschap. Voor hem, het bezitten van dergelijke gereedschappen en apparatuur is rijkdom. Een persoon die is dol op tuinieren houdt zijn instrumenten als waren zij deel van zijn familie. Een drogen werf ligt uit het zicht, maar dicht bij zijn huis voor zijn regelmatige inspectie. Er is meestal een service gebied, omringd door hekken of struiken om ze uit het zicht van anderen. Soms is er een opslagplaats waar deze instrumenten en apparatuur na droging worden gehouden. Dat is het huis van een tuinliefhebber en een verantwoorde tool en eigenaar tuingereedschap. Zorg is net zo belangrijk als de zorg voor zijn familieleden.