E2r

Hoe een bank hoes maken

Dus, heb je een oude sofa, versleten en vervallen door constant gebruik en misbruik door de jaren heen. Je wilt haar imago te verjongen, maar echt niet kan veroorloven om het te hebben opnieuw gestoffeerd. Geen zorgen te maken, omdat je gewoon kunt maken een slip cover die waarschijnlijk hetzelfde effect zal hebben, maar tegen een aanzienlijk lagere kosten. Met een beetje meet hier en daar, en een aantal fundamentele knowhow in naaien, kunt u uw oude bank zien er goed uit als nieuw. Hier zijn de dingen die je zal moeten doen.

  • Meten. Er is een formule om dit te doen, samen met het gebruik van uw meetlint te achterhalen van de afmetingen van elk onderdeel van uw bank. Echter, om fouten te voorkomen, kunt u uw lokale stoffering of meubelzaak, omdat zij waarschijnlijk al het uit voor uw specifieke bank gelegd metingen te bezoeken. U kunt de afmetingen van uw bank te krijgen als je de stof voor uw bank, alsmede de mousseline doek voor het patroon aan te schaffen.
  • Maak het patroon. De reden waarom je mousseline doek gekocht is omdat het het beste materiaal om uw patroon te maken. Dat zei je eerste missie is om het te draperen over de bank. Begin met het achterste deel van de bank, van boven naar beneden. Draperen het over en speld het op zijn plaats op alle hoeken en kanten. Zodra het doek is stabiel, krijgen een krijtje en de nodige markeringen op het om te dienen als uw gids voor de bezuinigingen. Zorg ervoor dat u een vergoeding laten aan de onderkant, vooral als je van plan bent op het tegoed in het onderste deel van de basis van de sofa's. Herhaal hetzelfde proces voor het voorste deel en de armen van de bank. Leg de doek over deze onderdelen en speld op zijn plaats. Markeer de gebieden waar u zal het maken van de bezuinigingen met het krijt. Dus, eigenlijk, je zal het creëren van 4 delen hier, de achterkant, voorkant, en de 2 armen van de bank.
  • Knip de. Nu dat je de patronen voor de bank, zal je nu dat gebruiken als gids voor het snijden van de stukken die je zal op de stof. Wat u gaat doen is de aanleg van de stof op een tafel en het plaatsen van de mousseline doek patroon op de top. Zorg ervoor dat de buitenkant van het patroon plat ligt op het oppervlak. Knip de basis van de patroon. Herhaal het snijproces met de andere patronen totdat u alle onderdelen op hun plaats.
  • Begin met naaien. Met alle stoffen onderdelen bij de hand, zal de volgende taak moet u beginnen met naaien. U kunt dit doen met de hand door middel van een naaimachine. Nu, als u het maken van hoezen die kunnen worden aangescherpt op de bank in plaats van het tegoed in, zorg er dan voor om zakken te creëren aan de randen van het koord. In ieder geval sluit de rug en voorste deel eerste, naaien en in te stellen. Zodra dat gebeurd is, sluit de armen aan elke kant, naaien en in te stellen.

Zodra u de hoes te voltooien

Hoe een bank hoes maken. Zodra u de hoes te voltooien.
Hoe een bank hoes maken. Zodra u de hoes te voltooien.

Zodra u de hoes te voltooien, probeer het op je bank en zie hoe het past. Als er een sizing probleem, dan kunt u altijd los elk onderdeel en een nieuwe uitgesneden. Nu dat u uw nieuwe hoes, kunt u nu kleden uw bank om het te maken kijken gloednieuw.