E2r

Hoe je onderwater bloem centerpieces maken


In plaats van de traditionele bloemen in een vaas als centerpieces in uw volgende evenement, gebruiken in plaats onderwater bloem centerpieces. Dit is een groeiende trend dat ziet er heel elegant en toch goedkoop te maken. U kunt een verscheidenheid aan bloemen en bladeren, alsmede verschillende gekleurde kaarsen gebruiken. Onderwater bloem centerpieces zijn makkelijk te maken. Hier is hoe.

  • Verzamel uw materialen. Voor dit project, zal u cilindervormige glazen vazen nodig. Lange cilindervormige vazen zijn goed te gebruiken, want je kunt de bloemen goed te zien. Gebruik drie verschillende hoogtes. Koop bloemen die zal aansluiten bij het thema van uw evenement. Of kies gewoon degene die je leuk vindt. Tulpen, lelies, orchideeën en rozen zijn zeer geschikt voor onder water bloem centerpieces. Blijf weg van bloemen met veel stuifmeel. Het stuifmeel kan het water vertroebelen. Aankoop duidelijke stenen of zelfs gekleurde stenen uit de tuin winkel of de ambachtelijke winkel. Pak een paar elastiekjes, sommige vissen gewichten, 3 drijvende kaarsen en wat gedestilleerd water die je zal in de vazen.
  • Schik de duidelijke stenen. Aan de onderkant van een vaas, plaatst u twee lagen van de duidelijke stenen. Schik de andere stenen in de resterende twee vazen.
  • Schik de bloemen. Werk met een vaas eerste. Krijg drie bloemen en snijd de stengels in verschillende hoogtes. Verwijder overtollig blad van de bloemen. Te veel bladeren zou de onderwater arrangement uitstraling druk. Houd deze groep van bloemen en gebruik een rubberen band om de stengels aan elkaar te bevestigen. De rubberen band moet ongeveer een centimeter vanaf het ondereinde van de steel. Plaats een vissen gewicht in de rubberen band onderaan de bloemen. Dit zal verzwaren de bloemen zodra de vaas wordt gevuld met gedestilleerd water. Plaats de groep van bloemen in de vaas. Plaats de onderste van de bloemen met de vissen gewicht in de stenen aan de onderkant van de basis. Zorg ervoor dat de rubberen band en de visserij gewicht zijn ongezien. De bloem van de top de meeste bloem moeten zitten ongeveer twee centimeter van de bovenkant van de vaas. Doe hetzelfde voor de andere twee vazen.
  • Voeg het gedestilleerd water. Vul elk van de drie vazen met water. Niet vullen tot de rand, laat een centimeter ongevuld. Indien u wenst om kraanwater te gebruiken, kunt u dit doen. Een woord van voorzichtigheid niettemin, kan kraanwater krijgen bewolkt.
  • Beëindig de onderwater bloem middelpunt. Verplaats de vazen aan hun locatie. Rangschikken zodanig dat de bloemen goed zichtbaar. Plaats een drijvende kaars op de top van elke vaas.

Tips: Voor meer drama

Hoe je onderwater bloem centerpieces maken. Verzamel uw materialen.
Hoe je onderwater bloem centerpieces maken. Verzamel uw materialen.

Tips:

  • Voor meer drama, gebruik dan een ronde spiegel als de basis voor de centerpieces. Plaats de ronde spiegel in het midden van de tafel. Schik de vazen op de spiegel. Plaats kleine stenen of bloemen rond de vazen. Of je kunt er ook kleine waxinelichtjes op de spiegel. Steek de kaarsen voordat het evenement begint.
  • Als u gebruik maakt van de onderwater bloem centerpieces om uw huis te versieren, zorg ervoor om meer water toe te voegen wanneer het waterpeil daalt na een dag of twee.

Onderwater bloem centerpieces kan gebruikt worden om een evenement of feest te versieren. U kunt ook gebruik maken van dit soort bloemstuk om uw huis te versieren. Bloemen lijken groter wanneer gezien in het water. Selecteer verschillende bloemen en experimenteren met loof. Dit soort bloemstuk is absoluut prachtig om naar te kijken en een echte publiekstrekker.