E2r

Hoe maak je een droge scheidingswand bouwen

Om een droge scheidingswand bouwen, beginnen met het meten van de lengte van de muur lopen, snijd een bodem 2 "x 4" plaat en bevestig deze aan de kale ondervloer.

Tapijt moet worden teruggetrokken naar de ondervloer bloot. Een bodemplaat kan direct worden geïnstalleerd op de top van keramische tegels, veerkrachtige vloer tegels, hardhouten vloeren of beton.

Om de houten plaat bevestigen aan keramische tegels of beton

Om de houten plaat bevestigen aan keramische tegels of beton, boor 3/8 "gaten door de plaat met een houten beetje, dan veranderen naar een beton / steenboor, zet de plaat op zijn plaats en het gebruik van de gaten als een gids, boor 2" diep in de ondervloer. Verwijder de houten plaat en installeer metalen of plastic expanders op de ondergrond. Stel nu de bodemplaat op zijn plaats en gebruik 3 "x 3/8" lag bots met ringen om de plaat te hechten aan de ondervloer.

Spijkers worden gebruikt om de plaat hechten aan een multiplex ondervloer of hardhouten vloeren.

Hoe maak je een droge scheidingswand bouwen. Om de houten plaat bevestigen aan keramische tegels of beton.
Hoe maak je een droge scheidingswand bouwen. Om de houten plaat bevestigen aan keramische tegels of beton.

Met de bodemplaat op zijn plaats, staking een loodlijn op de verticale, van vloer tot plafond aan elk uiteinde van de muur en bevestig een volledige hoogte 2 "x 4" einde stud, aan elk uiteinde.

Deze kunnen worden bevestigd in gipsplaat of gips met 3 "houtschroeven of, indien de bestaande muur oppervlak is hout, met spijkers.

Met de bodemplaat en het einde studs op zijn plaats, staking een krijtlijn op het plafond van begin tot eind. Dit zal een gids voor de bovenplaat van de muur te zijn.

Snijd een bovenplaat te passen van eind aan en bevestig deze aan het plafond boven met spijkers of schroeven. Lijn deze bovenplaat met de krijtlijn als je gaat.

Voeg layout markeringen aan de rand van de bovenste en onderste platen bij 16 "van elkaar, beginnend aan een einde en over werken aan de andere. Meet en verkort de tussenliggende framing studs en voeg deze bij het merken, boven-en onderplaten met schroeven of spijkers. nagels kan worden aangedreven in een hoek door het gezicht van de tap, omhoog in de bovenplaat, en natuurlijk de omgekeerde onderaan.

Hoe maak je een droge scheidingswand bouwen.
Hoe maak je een droge scheidingswand bouwen.

Als de muur hoogte overschrijdt 8 ', installeer een cursus van platte blokkering op het midden van de overspanning, van begin tot eind, tussen de noppen, onthutsend om voor eind spijkeren door een stud.

Op dit punt, kan een elektrisch of kabels worden getrokken in de muur ruimte en outlet boxes set.

Plaats 1/2 "of 5/8" gipsplaat aan een zijde van de wand van de vloer tot het plafond, vastzetten met 1-5/8 "drywall schroeven 8" uit elkaar op de verticale en 6 "van elkaar op de bovenste en onderste platen. Herhaal dit aan de andere kant van de muur en de afwerking van de oppervlakken met gipsplaten compound.

Gebruik minimaal 3 lagen van gipsplaten verbinding en ervoor zorgen dat alle schroef vervalt flush zijn gevuld.

Zand het gehele oppervlak na elke toepassing.

Zodra de gipsplaten is voltooid, breng een laag primer aan de oppervlakken en schilderen met 2 lagen van de gewenste kleur.